Αποκάλυψη! Survivor 2: Διέρρευσαν τα πάντα σε Μαχητές και Διάσημους! Η γκάφα της παραγωγής και οι συμμετοχές που ακύρωσαν!

Αποκάλυψη! Survivor 2: Διέρρευσαν τα πάντα σε Μαχητές και Διάσημους! Η γκάφα της παραγωγής και οι συμμετοχές που ακύρωσαν!

Η τουρκική παραγωγή δεν περίμενε πως με την προσθήκη των νέων παικτών, θα κερδίσουν χρόνο ναι μεν, όμως... θα αλλάξουν οι παλιοί παίκτες!

Και τι εννοώ... Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Παρασκήνιο: Ο καυγάς του Σώζωντα με την Σπυροπούλου που δεν είδαμε! Η ειρωνεία και η μεγάλη αδικία! Τι συνέβη;

Όπως μου μετέφερε πολύ καλά πληροφορημένη πηγή από τον Άγιο Δομίνικο και μοιράζομαι μαζί σας στο Dimis Blog και το Youweekly.gr έχει προκληθεί μια μικρή αναστάτωση και στην καλύβα των Μαχητών αλλά και των Διάσημων. Οι νέοι παίκτες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, είχαν ενημερωθεί από την παραγωγή, να μην μεταφέρουν σχόλια και πληροφορίες στους παίκτες από την Ελλάδα.

Ωστόσο εμείς σας ενημερώσαμε και για το ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία! Δείτε εδώ

Συγκεκριμένα να μην αναφέρουν τίποτα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού! Αυτό ασφαλώς δεν έγινε. Αρχικά, οι Διάσημοι ενημερώθηκαν όλοι για τα σχόλια που γίνονται στην Ελλάδα. Οι νέοι παίκτες τους ενημέρωσαν για το ποιους συμπαθούν και ποιους όχι, καθώς και τι έχουν παρεξηγήσει από αυτούς. Γι'αυτό λοιπόν είδατε μία διαφορετική τακτική και συμπεριφορές σε κάποιους παίκτες, όπως ο Μουρούτσος προς την Σπυροπούλου, που ξαφνικά άρχισε να την αποθεώνει (Δείτε εδώ το απόσπασμα).

Όλοι έχουν μπει για τη νίκη και όταν δεν έχεις εικόνα για το τι λένε για εσένα, μπορεί να δημιουργείς μόνος σου λανθασμένες εντυπώσεις. Έτσι έγινε και με τον Μιχάλη Μουρούτσο ο οποίος πληροφορήθηκε για ότι λέγεται για εκείνον, καθώς και για τους άλλους παίκτες.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αυτό είναι το κρυφό ζευγάρι του Survivor 2! Η ένταση και το παρασκήνιο που δεν δείχνουν οι κάμερες!

Αυτό, έγινε και από την πλευρά των Μαχητών. Εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όπως σας είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το Youweekly.gr, ορισμένοι παίκτες των Μαχητών είχαν διαρρεύσει πληροφορίες, μέσω της Μελίνας η οποία το είχε σκάσει για μία ημέρα από την καλύβα και επικοινώνησε με δικούς της ανθρώπους μέσα από άγνωστο κινητό τηλέφωνο .(Διαβάστε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ).

Τώρα ενημερώθηκαν και οι υπόλοιποι μιας και τις πληροφορίες της η Μελίνα της είχε μοιραστεί μόνο με τον Ηλία, όπως είχε αποκαλύψει στην παραγωγή, επομένως οι υπόλοιποι τώρα έμαθαν για το τι σχολιάζει ο κόσμος γι'αυτούς στην Ελλάδα.

Όπως αποκάλυψε και η Φελίσια Λαπάτη, είπε στον Νικόλα Αγόρου ότι τον λένε "Φραουλίτσα" (Δείτε εδώ πως αντέδρασε). Με τις εντάξεις αυτές όμως... η παραγωγή δεν είχε συνειδητοποιήσει το σημαντικότερο! Πως μπαίνοντας οι νέοι παίκτες, μεταφέροντας αυτές τις πληροφορίες, θα κάνουν τους παλιούς να αλλάξουν τακτική και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρξουν τόσες ίντριγκες όσες αναζητάει το ριάλιτι γιατί τώρα οι παίκτες είναι "μιλημένοι" και θα φτιάξει ο καθένας αντίστοιχα το προφίλ του!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr, ήταν να μπουν στο παιχνίδι, εκτός από αυτούς τους 6 που μπήκαν ήδη, και δύο νέοι παίκτες τους οποίους είναι τώρα σε διαδικασία να ακυρώσουν αφού είδαν πως η συνταγή με τους νέους παίκτες και την διαρροή των σχολίων δεν θα τους βγει σε καλό...