Αποκάλυψη! Survivor 2: Κατεβάζει ρολά! Γιατί δεν θα προβληθεί το ριάλιτι;

Χωρίς Survivor. Γιατί ρίχνει μαύρο; 

Αποκάλυψη! Survivor 2: Κατεβάζει ρολά! Γιατί δεν θα προβληθεί το ριάλιτι;

Το Survivor αποτελεί μία ευχάριστη συνήθεια. Μπορεί να μην κάνει τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε πέρυσι, ωστόσο το κοινο συνεχίζει και το παρακολουθεί με τον ίδιο ενθουσιασμό.

Ωστόσο, έρχονται μεγάλες αλλαγές της τελευταίας στιγμής και θα αλλάξει κατά πολύ το πρόγραμμα και την αγαπημένη σας συνήθεια! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αντέχετε; Δείτε την Φελίσια Λαπάτη πριν τις πλαστικές! Η αλλαγή στο στήθος και στο πρόσωπο...

Μία αλλαγή που σίγουρα δεν θα αρέσει στο τηλεοπτικό κοινό καθόλου και θα φέρει έντονες αντιδράσεις, όμως... δεν υπάρχουν επιλογές, είναι μία ιδιάζουσα κατάσταση που πρέπει το κανάλι του Φαλήρου να υποχωρήσει και να μην σκεφτεί τα νούμερα τηλεθέασης αλλά το τι πρέπει να γίνει.

Και πάμε στο θέμα μας....

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr και μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Dimis Blog, δεν θα προβληθεί το Survivor για 3 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι θα αλλάξει όλη η διαδικασία αποχώρησης και επάθλων. Συγκεκριμένα την Μεγάλη εβδομάδα του Πάσχα θα σταματήσει η προβολή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Δείτε ακόμη: Survivor - Αποκλειστικό: Το θερμό επεισόδιο μεταξύ Ηλία - Θοδωρή! Ποιος φταίει στην πραγματικότητα;

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, το Survivor θα προβληθεί μέχρι και την Μ.Τετάρτη. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει νέα επεισόδιο την Μ.Πέμπτη στις 5/4, την Κυριακή του Πάσχα στις 8/4 και την Δευτέρα του Πάσχα 9/4. Νέο επεισόδιο δηλαδή θα έχουμε την Τρίτη 10/4...

Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία αποχώρησης για την Μεγάλη εβδομάδα θα γίνει την Μ.Τετάρτη και μετά μέχρι την Τρίτη δεν θα προβληθεί άλλο επεισόδιο για το Survivor, όπως ακριβώς είχε γίνει και πέρυσι!

TAGS