Αποκλειστικό! Τι οδήγησε την Λάουρα Νάργες να ξεσπάσει δημόσια! Το παρασκήνιο και η ενόχληση από....

Τι συνέβη;

Αποκλειστικό! Τι οδήγησε την Λάουρα Νάργες να ξεσπάσει δημόσια! Το παρασκήνιο και η ενόχληση από....

Ένα πρωτοφανές ξέσπασμα έκανε η Λάουρα Νάργες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τα σχόλια που γίνονται στο διαδίκτυο για εκείνη και τον Κώστα Κοκκινάκη..

Η πρώην παίκτρια του Survivor προειδοποίησε όσους το κάνουν, να το σταματήσουν και να σεβαστούν την σχέση της με τον Μιχάλη αλλά και την σχέση με του Κώστα Κοκκινάκη (Δείτε εδώ την ανάρτηση της). Τι έκανε όμως την Λάουρα να κάνει αυτό το ξέσπασμα; Διαβάστε παρακάτω...

Σίγουρα δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες τοποθετήσει και φυσικά το Youweekly.gr δεν έχασε την ευκαιρία να μάθει από το κοντινό της περιβάλλον τι ακριβώς συνέβη.

Όπως μας αποκάλυψε στενό της φιλικό πρόσωπο, στο Youweekly.gr, η Λάουρα είναι πολύ ενοχλημένη με όλα αυτά που ακούγονται: "Ο Μιχάλης δεν αφήνει αδιάφορα τα σχόλια που γίνονται, γι'αυτό άμα είδες και στο Survivor είπαν στις γυναίκες να μην είναι πολύ κοντά και βγει καμία περίεργη φήμη. Ο ίδιος θέλει να προστατέψει την Λάουρα από ότι μπορεί να γραφτεί, επομένως και εκείνη από την πλευρά της θέλει να το κάνει γιατί σίγουρα όταν ο Μιχάλης βγει κάποια στιγμή από το παιχνίδι δεν θα του αρέσουν καθόλου όλα αυτά.",μας είπε χαρακτηριστικά ενώ συνέχισε...

Δείτε ακόμη: Ξανά σε σχέση η Κατερίνα Καινούργιου! Ποιος είναι ο νέος αγαπημένος της; (Βίντεο)

"Και φυσικά όλο αυτό κάνει κακό και στον Κοκκινάκη, ο οποίος έχει προχωρήσει την ζωή του! Δεν θέλει η Λάουρα που είναι τόσο καλή του φίλη, να φαίνεται σαν πέτρα του σκανδάλου ή σαν εχθρός στις νέες σχέσεις του! Σίγουρο στο διαδίκτυο γράφουν ότι θέλουν αλλά όλα έχουν το όριο τους! Δεν ξέρω αν ξανασυμβεί, αν θα κινηθεί νομικά η Λάουρα. Σίγουρα όμως την έχει στεναχωρήσει!", καταλήγει στο Youweekly.gr η πηγή μας.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Το πρώτο μπάνιο στην Άνδρο με τις κόρες της! Το κορμί της έκλεψε τις εντυπώσεις! (Βίντεο)