Διαζύγιο Αλιμόνου - Βαρδινογιάννη: Η εξέταση ούρων, η νοσηλεύτρια και τα αποτελέσματα για τον εθισμό στο αλκοόλ που ανατρέπουν τα πάντα!

Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα...

Διαζύγιο Αλιμόνου - Βαρδινογιάννη: Η εξέταση ούρων, η νοσηλεύτρια και τα αποτελέσματα για τον εθισμό στο αλκοόλ που ανατρέπουν τα πάντα!

Άγρια μάχη με βολές εκατέρωθεν εξελίσσεται το διαζύγιο του Παύλου Βαρδινογιάννη και της Τζίνας Αλιμόνου.

Ο γνωστός επιχειρηματίας κατηγόρησε την πρώην σύζυγο του και μητέρα των παιδιών του για καταχρήσεις ουσιών καθώς και εθισμό στο αλκοόλ. (Δείτε εδώ την κατάθεση του) Στην συγκεκριμένη κατάθεση, πήραν μέρος εκατοντάδες νταντάδες οι οποίες πέρασαν από το σπίτι του πρώην ζεύγους Βαρδινογιάννη, για να προσέχουν τα παιδιά τους. Μερικές από αυτές ισχυρίστηκαν, μάλιστα, πως η Τζίνα Αλιμόνου τους φέρθηκε με απότομο τρόπο, όταν γυρνούσε σπίτι υπό την επήρεια αλκοόλ. Διαβάστε παρακάτω...

Η Τζίνα Αλιμόνου μόλις βγήκε η κατάθεση του Παύλου Βαρδινογιάννη στην δημοσιότητα έσπευσε να την διαψεύσει μέσω της δικηγόρου της και να δεχθεί να της κάνουν εξέταση, στις τρίχες των μαλλιών της, για να διαπιστώσουν αν είναι χρήστρια ουσιών, όπως ζήτησε η πλευρά του επιχειρηματία. Η Τζίνα, ανέφερε πως όλα αυτά που την κατηγορεί ο πρώην σύζυγος της δεν ισχύουν και πως ποτέ δεν ζήτησε διατροφή από τον Παύλο Βαρδινογιάννη (Δείτε εδώ την απάντηση της)

Την ίδια ώρα, θέλοντας η πλευρά του Παύλου Βαρδινογιάννη να διαψεύσει ξανά με πράξεις όσα ισχυρίζεται η Τζίνα Αλιμόνου, δημοσιεύει η δικηγόρος του κ.Τζούλη - Καμμένου, την αίτηση της διατροφής στην οποία -μεταξύ άλλων- η Τζίνα Αλιμόνου ζητάει 1000 ευρώ τον μήνα για κομμωτήρια (Δείτε εδώ αναλυτικά τα ποσά που ζητάει)

Όλα αυτά έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την Τζίνα Αλιμόνου, η οποία για αυτό που παλεύει κυρίως είναι να μπορέσει να κρατήσει τα παιδιά μαζί της. Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Τζίνα Αλιμόνου δεν έχει μετακομίσει ακόμη από το σπίτι που έμενε με τον Παύλο Βαρδινογιάννη και έχει κάνει αίτηση στο δικαστήριο για μετακόμιση μαζί με τα παιδιά της όμως...

Την ίδια ώρα το Πρώτο Θέμα δημοσιεύει τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που έκανε η Τζίνα Αλιμόνου για τον εθισμό της στο αλκοόλ όπως ζήτησε και την κατηγόρησε ο πρώην σύζυγος της, ενώ βγήκε και στην δημοσιότητα και ο εξευτελιστικό χειρισμός:

Ανθρωποι από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού, μάρτυρες υπεράσπισής της στην τελευταία δίκη αλλά και η ίδια η κυρία Αλιμόνου αναρωτήθηκαν πώς προέκυψαν τώρα, ενάμιση χρόνο μετά την έναρξη της διαδικασίας διαζυγίου, οι συγκεκριμένες κατηγορίες περί έξαλλης ζωής και εξάρτησης από ποτό και ουσίες.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αποφάσισε να προβεί στις συγκεκριμένες κατηγορίες μετά την αλλαγή νομικού συμβούλου. Ηταν η στιγμή που ο επιχειρηματίας άλλαξε άρδην τακτική καταγγέλλοντας την κυρία Αλιμόνου ως ακατάλληλη μητέρα για τα τέσσερα παιδιά τους.

Στην αγωγή του υποστήριξε για πρώτη φορά μετά από πολλά δικόγραφα ότι η ηθοποιός είναι εθισμένη σε ναρκωτικές ουσίες και στο αλκοόλ, ότι ξενυχτάει και ότι παραμελεί ή βλέπει ελάχιστα τα παιδιά τους. Ετσι, τους επόμενους μήνες παρακολουθούνταν συστηματικά από τον καθηγητή Ψυχιατρικής Αθανάσιο Δουζένη, ο οποίος την υπέβαλε σε ενδελεχή έλεγχο.

Η διαδικασία δεν περιελάμβανε προκαθορισμένα ραντεβού. Ο καθηγητής ειδοποιούσε την ηθοποιό αιφνιδιαστικά όποτε ήθελε ο ίδιος -πρωί, μεσημέρι ή βράδυ- να προσέλθει για να δώσει δείγμα των ούρων της, εποπτευόμενη από νοσηλεύτρια, ώστε να είναι απόλυτα σίγουρο ότι το δείγμα ήταν δικό της. Οπως είπε σε φίλη της εκείνη την περίοδο η Τζίνα Αλιμόνου, αυτή ήταν η πιο εξευτελιστική διαδικασία που υπέστη στη ζωή της, όμως δικαιώθηκε αφού τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και δεν διαπιστώθηκε εξάρτησε από οποιαδήποτε ουσία το αλ­κοόλ. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για τον Παύλο Βαρδινογιάννη, ο οποίος ζητάει η εν διαστάσει σύζυγός του να δώσει βιολογικό υλικό από το τριχωτό της κεφαλής για μια εξέταση σε ειδικευμένο τμήμα η οποία ανιχνεύει ουσίες σε βάθος χρόνου.

Η πλευρά της κυρίας Αλιμόνου υποστηρίζει ότι δεν είναι αντίθετη στη συγκεκριμένη εξέταση, αρκεί το δείγμα να σταλεί σε εξειδικευμένο τμήμα κλινικής οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και όχι σε αυτό που επιθυμεί ο επιχειρηματίας, το οποίο εδρεύει στην Κρήτη.