Survivor - Διαρροή: Επικοινώνησαν οι παίκτες με τις οικογένειες τους! Τα μηνύματα και η ομάδα που κέρδισε την επικοινωνία!

Αποκλειστικό μόνο στο Dimis BLog...

Survivor - Διαρροή: Επικοινώνησαν οι παίκτες με τις οικογένειες τους! Τα μηνύματα και η ομάδα που κέρδισε την επικοινωνία!

Εδώ είμαι και πάλι στο Youweekly.gr και το Dimis Blog για να σας αποκαλύψω λίγες ημέρες νωρίτερα τους νικητές του επάθλου επικοινωνίας.

Αυτό γιατί το γύρισμα έγινε μόλις... χθες, Παρασκευή και μία ομάδα επικοινώνησε με την οικογένεια της. Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Οι απαιτήσεις του Τανιμανίδη τον οδηγούν εκτός Survivor! Η απόφαση "φωτιά" του Ατζούν και οι παρουσιαστές αντικαταστάτες του!

Όπως ξέρετε το youweekly.gr έχει πηγές παντού και αυτή την φορά μας δόθηκε η δυνατότητα να μάθουμε πολύ νωρίτερα ποια ομάδα κέρδισε μία... διαφορετική επικοινωνία από αυτες που έχουμε συνηθίσει.

Η πληροφορία είναι αποκλειστική στο Dimis Blog κι εσείς που μας ακολουθείτε όλο αυτό το διάστημα γνωρίζετε από που βγαίνουν οι έγκυρες ειδήσεις!

Μετά την αποκάλυψη για τον "έρωτα" παικτών των Μαχητών (Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ) και μετά την αποκάλυψη για σχέση πριν το Survivor παικτών των Διάσημων (Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ) ερχόμαστε με μία καυτή πληροφορία - διαρροή για το έπαθλο επικοινωνία που εσείς στις οθόνες σας θα το δείτε την Τρίτη.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που σας μεταφέρω μέσα από το Dimis Blog , η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας αυτή την εβδομάδα είναι οι... Μαχητές! Μάλιστα, η ομάδα των Μαχητών επικοινώνησε με μηνύματα με την οικογένεια τους σε πραγματικό χρόνο!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Η αλήθεια για την οικειοθελή αποχώρηση του Παπαργυρόπουλου και το πρόβλημα υγείας που δεν αποκάλυψαν στις κάμερες!

Η παραγωγή φυσικά είχε απαγορεύσει στις οικογένειες να αποκαλύψουν στα παιδιά κάτι για την εξέλιξη του παιχνιδιού ή για τα σχόλια που έγιναν οπότε οι περισσότεροι, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αρκέστηκαν στο πως ειναι τα παιδιά τους - αδέρφια τους!

Αυτά... Δεν έχετε παράπονο; 3 μέρες νωρίτερα διαρροή....

TAGS