Αποκλειστικό! Ραγδαίες αλλαγές στο Έψιλον! Τέλος ο Φουρθιώτης! Ποιοι άλλοι ακολουθούν στην έξοδο;

Αποκλειστικό! Ραγδαίες αλλαγές στο Έψιλον! Τέλος ο Φουρθιώτης! Ποιοι άλλοι ακολουθούν στην έξοδο;

Τα νέα πολλά και δεν ξέρω από που να πρωτοξεκινήσω εδώ στο Dimis Blog και το youweekly.gr...

Η νέα διοίκηση του Έψιλον αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα για να δει την πολυπόθητη επιτυχία! Όπως σας αποκάλυψα στο κανάλι εντάχθηκε και ο Τζώνη Καλημέρης (Δείτε εδώ), ο οποίος όπως μαθαίνω θα υπογράψει αυτή την εβδομάδα και έχει πολύ άγριες διαθέσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr τα περασμένα μεγαλεία... τελείωσαν! Ένα πουλάκι μάλιστα, μου είπε ότι οι περισσότεροι παρουσιαστές που βλέπαμε τόσο καιρό στο Έψιλον, θα γίνουν παρελθόν.

Συγκεκριμένα: Οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν ότι η νέα διοίκηση του σταθμού δεν επιθυμεί να ανανεώσει την συνεργασία της με τον Μένιο Φουρθιώτη. Προς το παρόν δεν έχουν κάποια συζήτηση, αλλά η πρόθεση του σταθμού είναι να σταματήσει να είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο κανάλι.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Το κατακόκκινο φόρεμα των MiRo στις Κάννες! Η υπέρλαμπρη εμφάνιση στο χαλί...

Την ίδια ώρα, αβέβαιο είναι το μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου! Μπορεί να είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για τον σταθμό μιας και σημειώνει νούμερα πάνω από την βάση, όμως και για εκείνη η ανανέωση με το Έψιλον φαίνεται να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το "κακό" είναι μικρό, καθώς όπως μαθαίνω ήδη η Τατιάνα είναι σε συζητήσεις και με άλλο μεγάλο κανάλι το οποίο την θέλει στο δυναμικό του.

Το ίδιο, ισχύει και για την Αννίτα Πάνια, για την οποία επίσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του youweekly.gr δεν είναι πρόθεση του σταθμού να την κρατήσει.

Δείτε ακόμη: «Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν ζευγάρι μέχρι που μου το παραδέχτηκε ο ίδιος...» Συνεργάτης του Τσιμιτσέλη τον δίνει στεγνά!

Και τώρα κρατηθείτε...Οι περισσότεροι από το Έψιλον θα γίνουν παρελθόν μιας και το κανάλι θέλει να κάνει μία νέα δυνατή αρχή και να αφήσει μια για πάντα πίσω την παλιά εικόνα που είχε... Την παρουσιάστρια που υποστηρίζει και πιστεύει φανατικά είναι η Κατερίνα Καινούργιου με την οποία και ανανέωσε και θα ποντάρει πολύ πάνω της! Έλα Παναγία μου...

Φυσικά και η Φαίη Μαυραγάνη ανανέωση την συνεργασία της η οποία έβγαλε ασπροπρόσωπο τον σταθμό και σίγουρα δεν απορεί κανείς με αυτή την απόφαση!