Μετά την Στεφανίδου αποχωρεί και ο Ευαγγελάτος από το Έψιλον! Ποιοι οι αντικαταστάτες;

Μετά την Στεφανίδου αποχωρεί και ο Ευαγγελάτος από το Έψιλον! Ποιοι οι αντικαταστάτες;

Σας το έγραψα εδώ στο Dimis Blog και το Youweekly.gr αλλά δεν ακούσατε!

Η νέα διοίκηση του Έψιλον δεν θα κρατήσει σχεδόν κανέναν από τους παλιούς παρουσιαστές (Διαβάστε εδώ αναλυτικά), πέρα από την Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Μαυραγάνη. Διαβάστε παρακάτω...

Μετά την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, ακολουθεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και ο Νίκος Ευαγγελάτος από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Αυτό συμβαίνει γιατί το κανάλι θεωρεί ότι θέλει ένα φρέσκο πρόσωπο για να "χτυπήσει" τον ανταγωνισμό, κάτι διαφορετικό.

Όπως έγινε και με την περίπτωση της Τατιάνας Στεαφανίδου. Μπορεί η εκπομπή της να έκανε από τα καλύτερα νούμερα του σταθμού, όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr το γεγονός ότι δεν είχε "γκελ" στο νεανικό κοινό τους προβλημάτιζε πολύ.

Ο κύριος λόγος για την διακοπή των συνεργασιών όπως σας έχω ξαναπεί, είναι τα ακριβά συμβόλαια αφού η νέα διοίκηση δεν σκοπεύει για κανέναν λόγο να ανανεώσει τα ακριβά συμβόλαια και μέσα σε αυτά είναι η Τατιάνα και ο Νίκος.

Δείτε ακόμη: Αδιανόητο! Φάνηκαν τα απόκρυφα παίκτη του Game Of Love! Ξεπετάχτηκαν από το σλιπάκι!

Δείτε ακόμη: Κατεβάζει αυλαία εκπομπή του Ant1! Τα νούμερα και η οριστική απόφαση!

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου μέσα από το κανάλι, δεν σκέφτονται να τον απορροφήσουν κάπου αλλού ενώ η συνεργασία τους φαίνεται να έληξε οριστικά. Ποια όμως θα κάτσει στην καρέκλα του; Ο λόγος για την Αμαλία Κάτζου η οποία όπως όλα δείχνουν τα αναλάβει τα ηνία του δελτίου αφού το κανάλι την πιστεύει πάρα πολύ!