Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία
Dimi's Blog

Αποκλειστικό - Survivor! Στημένη η αποχώρηση του Νάσου; Τα ποσοστά στην δημοσιότητα...

Αποκλειστικό - Survivor! Στημένη η αποχώρηση του Νάσου; Τα ποσοστά στην δημοσιότητα...
Dimi's Blog 01.06.2018 07:59
Από Δήμητρα Παυλάτου

Θρίλερ κατάντησε η ψηφοφορία της Τετάρτης, με υποψήφιους προς αποχώρηση τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, την Ροδάνθη Καπαρού και την Εύη Σαλταφερίδου!

Ξαφνικά, όλα τα προγνωστικά που ήθελαν την Εύη να φεύγει ανατράπηκαν καθώς αποδείχθηκε ότι τις λιγότερες θετικές ψήφους είχε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Νάσος θεωρούνταν από τα φαβορί του ριάλιτι και η αποχώρηση του έκανε αρκετούς να πιστέψουν ότι ήταν στημένη, για να μην φύγει κάποια γυναίκα και αναγκαστούν να αλλάξουν πάλι οι ομάδες. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να σας αποκαλύψω ακριβώς τα ποσοστά ψήφων στο Dimis Blog και το Youweekly.gr. Ξεκινάμε...

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Άστραψε και βρόντηξε η μητέρα της Ροδάνθης! «Ό,τι κι αν κάνουν δεν σβήνουν το χαμόγελό της»!

Το πρώτο δεκάλεπτο της ψηφοφορίας πέρασε πρώτος ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αφήνοντας πίσω την Ροδάνθη Καπαρού και τελευταία την Εύη Σαλταφερίδου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr το τελευταίο 10λεπτο της ψηφοφορίας όλα ανατράπηκαν καθώς το κοινό και οι υποστηρικτές του Νάσου Παπαργυρόπουλου υποχώρησαν σημαντικά, την ίδια ώρα που της Ροδάνθης και της Εύης συνέχιζαν σταθερά να ψηφίζουν με αυξημένο ρυθμό.

Το πρωτοφανές στην συγκεκριμένη ψηφοφορία, όπως θα δείτε και μόνοι σας εδώ στο Dimis Blog, είναι πως η Ροδάνθη Καπαρού κατέληξε να έχει τεράστια διαφορά από την Εύη Σαλταφερίδου αναδεικνύοντας την φαβορί της ψηφοφορίας, κάτι που αποδεικνύει ότι το κοινό έχει αρχίσει να την υποστηρίζει πάρα πολύ.

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Ο ρόλος έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη και η επιθυμία του που κάνει πράξη ο Τούρκος παραγωγός!

Σας παραθέτω λοιπόν τα ποσοστά ψήφων που δεν παίρνουν καμία διάψευση:

Ροδάνθη Καπαρού: 48% στις ψήφους.

Εύη Σαλταφερίδου: 32% στις ψήφους.

Νάσος Παπαργυρόπουλος: 20% στις ψήφους.

Ακολουθείστε με:

Instagram: https://www.instagram.com/dimitrapavlatou/

Facebook: https://www.facebook.com/dimitra.pavlatou

Share