Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία
Dimi's Blog

Λυκουρέζος - Καλογρίδη: Έλεος δεν έχει πάτο το βαρέλι...

Λυκουρέζος - Καλογρίδη: Έλεος δεν έχει πάτο το βαρέλι...
Dimi's Blog 06.06.2018 08:50

Εγώ ήξερα τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο σαν έναν γίγαντα της νομικής επιστήμης. Σαν έναν άνθρωπο που περπατούσε στον δρόμο και όλοι τον σέβονταν, όλοι τον χαιρετούσαν, όλοι τον είχαν σε μία τεράστια υπόληψη.

Το σίριαλ "Λυκουρέζος - Καλογρίδη" εμένα έχει αρχίσει να μου προκαλεί εμετό. Πραγματικά μου φαίνεται ότι αυτή η ιστορία δείχνει πως μπορείς πολύ εύκολα μέσα σε δύο μήνες να καταστρέψεις το προφίλ που έχτιζες μία ολόκληρη ζωή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η αβάσταχτη υποκρισία της Σκορδά και της Καινούργιου και το μίσος που δεν κρύβεται στην Σπυροπούλου!

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος , λυπάμαι που το λεώ, αλλά έμπλεξε... Έμπλεξε στα δίχτυα της φτηνής και κακής δημοσιογραφίας των ροζ σελίδων! Πρωταγωνιστεί άθελα του σε επεισόδια τύπου ριάλιτι, με την Καλογρίδη, κάτι που δεν είναι τιμητικό γι'αυτόν.

Τι θέλω να πω; Η Νατάσα Καλογρίδη το έχει στο αίμα της να "σουργελοποιεί" τις καταστάσεις με πρωταγωνίστρια τον εαυτό της. Το είδαμε άλλωστε και στο Nomads. Στην συγκεκριμένη αυτός ο ρόλος πάει γάντι. Δεν είναι ένας κόντρα ρόλος στην ζωή της. Είναι η ζωή της η ίδια και τολμώ να πω ότι εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, ίσα ίσα την θαυμάζω γι'αυτό το θάρρος της !

Δείτε ακόμη: Γιατί ο Καλημέρης θέλει να "σκοτώσει" όλες τις παρουσιάστριες του Εψιλον... εκτός από την Καινούργιου!

Τώρα σε αυτή την εικόνα της Νατάσας Καλογρίδη, βάζετε μέσα τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Συγγνώμη, σας κολλάει; Εμένα δεν μου κολλάει! Το θέμα είναι ποιος χάνει από αυτή την ιστορία. Από αυτή την ιστορία νομίζω ότι ο μεγάλος χαμένος είναι ο 85χρονος Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Κρίμα...

Instagram: https://www.instagram.com/dimitrapavlatou/

Facebook: https://www.facebook.com/dimitra.pavlatou

Share