Βαλαβανη-Βασάλος: Όνειρο ήταν και πάει... Αποκλειστικό!

 Βαλαβανη-Βασάλος: Όνειρο ήταν και πάει... Αποκλειστικό!

Πάειιιιιι.....

Ένα βεγκαλικό ήταν, μία παρουσίαση ήταν, ένα Instagram ήταν και μας τελείωσε. Το δίδυμο Βαλαβάνη - Βασάλος μας αφήνει χρόνους... Πληροφορίες μου μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΙ μου λένε ότι το πείραμα Βασάλος - Βαλαβάνη απέτυχε παταγωδώς! Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Η αβάσταχτη υποκρισία της Σκορδά και της Καινούργιου και το μίσος που δεν κρύβεται στην Σπυροπούλου!

Είχαν την εντύπωση εκεί στο κανάλι του Φαλήρου πως επειδή το δίδυμο της φωτιάς πουλάει στο Instagram και στα social media το ίδιο θα πούλαγε και στην τηλεόραση! Ρε παιδιά, εκεί στο Φάληρο η τηλεόραση δεν είναι το στέκι του μουγκού. Η τηλεόραση δεν είναι χαμογελάστε, τελειώσαμε!

Δηλαδή πως σας ήρθε; Ότι θα βάζατε μπροστά δύο ωραία παιδιά και οι τηλεθεατές θα πατάγαν το κουμπί μόνο και μόνο για να τους χαζεύουν; Το δίδυμο Βασάλου - Βαλαβάνη είναι η πιο συγκλονιστική απόδειξη του ότι ... ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Εκεί στο Φάληρο ΜΑΛΛΟΝ το καταλάβανε και αποφάσισαν στη νέα τηλεοπτική σεζόν, σε πρώτη φάση, να μην τους έχουν μαζί και σε δεύτερη φάση να χαιρετίσουν τον Βασάλο και να του κουνήσουν το λευκό μαντίλι!

Δείτε ακόμη: Γιατί ο Καλημέρης θέλει να "σκοτώσει" όλες τις παρουσιάστριες του Εψιλον... εκτός από την Καινούργιου!

Με την Βαλαβάνη τα πράγματα είναι διαφορετικά, διότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι πολλά χρόνια στο κανάλι και τυχαίνει να έχει και πολύ καλές σχέσεις με την διοίκηση του ΣΚΑΙ. Άρα συμπέρασμα.. Η Βαλαβάνη θα σωθεί... τον Βασάλο θα τον φάει η μαύρη μαρμάγκα.

Δεν πειράζει Κωνσταντίνε μου, πάντα υπάρχουν τα γυμναστήρια και ίσως στο μέλλον κάποιο άλλο πρόγραμμα της τηλεόρασης, πιο "κουμπωμένο" στα μέτρα σου!