Γιατί ο Ant1 θα πάει άπατος και φέτος; Φταίει το γαϊδούρι, χτυπάνε το σαμάρι!

Αρθρογράφος: Δήμητρα Παυλάτου
Δήμητρα Παυλάτου
Γιατί ο Ant1 θα πάει άπατος και φέτος; Φταίει το γαϊδούρι, χτυπάνε το σαμάρι!

Θα σας πω κάτι σήμερα που σίγουρα δεν θα το διαβάσετε πουθενά. Είναι μία αποκάλυψη που την δούλεψα για πολλές μέρες στο μυαλό μου για το που θα την βγάλω και πως θα την βγάλω.

Ο ant1 για να ξέρετε είναι από τα αγαπημένα μου κανάλια. Στο τηλεκοντρόλ είχα πρώτη επιλογή το Mega και μετά τον Ant1. Δηλαδή έτσι το βρήκα από την μάνα μου και απλά το διατήρησα. Στην τηλεόραση που αγόρασα εγώ ο Ant1 είναι πέμπτη επιλογή μου!!! Πρώτα έχω τον ΣΚΑΙ, μετά τον Alpha, μετά το Star μετά έχω το Mega που έχει ωραίες επαναλήψεις και πέμπτη και τελευταία επιλογή έχω τον Ant1, να βάλω καμιά Φαίη και να δω και το "Κωνσταντίνου και Ελένης" για 28η φορά σε επανάληψη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπακοδήμου: Του χρόνου θα κάνει το «Ερωτοδικείο»! Χριστέ μου, όχι άλλη κατρακύλα !

Γιατί όμως έχει κατρακυλήσει αι είναι στα τάρταρα το συγκεκριμένο κανάλι; Γιατί κατάντησε να κάνει μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης; Συγκεντρώνοντας μάλιστα πολύ σημαντικά ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης με βαρβάτα συμβόλαια; Θα σας απαντήσω... Το πρόβλημα στον Ant1 δυστυχώς δεν είναι ούτε οι παρουσιαστές, ούτε ο τεχνικός εξοπλισμός, ούτε οι ιδέες! Το πρόβλημα στον Ant1 είναι η έλλειψη διοικήσεως ή κεντρική κατεύθυνση και το στελεχιακό δυναμικό που υλοποιεί την τελική κόπια για να βγει το πρόγραμμα στον αέρα.

Δείτε ακόμη: Μαρινα Βερνίκου - Χριστίνα Μπόμπα: Τα λεφτά μάνα μου δεν κρύβονται ...

Εξηγούμαι... Το Nomads ήταν ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Παντού έχει κάνει επιτυχία, όπου κι αν έχει παιχτεί. Όλες οι χώρες το προσαρμόζουν στα δικά τους δεδομένα. Στον Ant1 τι θεώρησαν; Θα πάρουμε ένα πετυχημένο πρόγραμμα, θα το φτιάξουμε και θα πουλήσει. Αμ δε... Εκτός από το πρόγραμμα κύριοι στον Ant1, χρειάζεστε σοβαρούς σκηνοθέτες να έχουν εμπειρία στα γυρίσματα αυτά, ικανούς μοντέρ, ικανούς αρχισυντάκτες, ικανούς ανθρώπους στην οργάνωση παραγωγής και έναν γενικό διευθυντή παραγωγής που να βάζει χέρι στον παρουσιαστή, να μην λέει παλαβομάρες και να μην θεωρεί ότι αυτός είναι ο πρωταγωνιστής στο παιχνίδι.

Το τελικό προϊόν που έβγαινε από το κανάλι για το Nomads ήταν αισχρό, ενώ γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι το υλικό που είχαν στα χέρια τους ήταν καταπληκτικό. Κανένας όμως από την διεύθυνση δεν κάθισε να δει το πρώτο επεισόδιο του Nomads πριν το δει ο κόσμος, όπως κάνουν σε όλα τα κανάλια. Αν υπήρχε ένας άνθρωπος να δει το πρώτο επεισόδιο θα έβλεπε ότι λείπει ο ήχος, το μοντάζ, λείπει η ροή και είχε και έναν Αρναούτογλου εκτός τόπου και χρόνου.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την λένε Όρκα και αυτή τους γλείφει μπας και σταματήσουν

Το ίδιο συμβαίνει με το Game Of Love. Αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να κάνει 30%. Το κονσεπτ του είναι πολύ καλύτερο από του Power of Love αλλά μου βάζεις παρουσιαστή τον άχρωμο, άοσμο και άγευστο Χριστόπουλο. Μου κάνεις την παραγωγή σε ένα ξενοδοχείο της κακιάς ώρας, μου κάνεις την παραγωγή με κάμερες και ήχο της δεκαετίας του 80, μου μοντάρεις τα επεισόδια χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

Που πας ρε κακομοίρη Ant1; Αν συνεχίσει έτσι το κανάλι να είναι σίγουροι εκεί στην διοίκηση ότι τον πάτο του βαρελιού δεν τον έχουν ξύσει ακόμη.

TAGS