Το πρόγραμμα κωμωδία του Έψιλον με πρωταγωνιστή τον Καλημέρη, Πειρατή του Αιγαίου!

Κλαπ... κλαπ... κλαπ...

Το πρόγραμμα κωμωδία του Έψιλον με πρωταγωνιστή τον Καλημέρη, Πειρατή του Αιγαίου!

Έχω να σας πω νέα... απίστευτα και τρισδιάστατα. Παρουσίασε χθες ο Καλημέρης το πρόγραμμα του Έψιλον και μιλάμε ότι το κανάλι είναι ένα ΣΚΑΙ, Alpha, Star και Ant1 μαζί!

Από που να ξεκινήσω και από που να τελειώσω; Τι Πάνο Κοκκινόπουλο ανακοίνωσαν, τι Έλενα Ακρίτα, τι X-Factor, τι της Παναγιάς τα μάτια. Ότι δηλαδή έκαναν τα κανάλια τα προηγούμενα χρόνια και κόντεψαν να κλείσουν, κάποια έκλεισαν κιόλας όπως το Mega τα κάνει τώρα ο Καλημέρης στο Έψιλον. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιατί ο Ant1 θα πάει άπατος και φέτος; Φταίει το γαϊδούρι, χτυπάνε το σαμάρι!

"Ναυαρχίδα", λέει, του καναλιού είναι η ενημέρωση και η σοβαρότητα! Μωρέ μπράβο σοβαρότητα. Ειδικά άμα ξεκινάς με αληθινές ιστορίες και Καινούργιου πρωί πρωί και ακούς την κυρά Μανταλένα με την νύφη της που έχει γκόμενο μιλάμε για σοβαρότητα όχι παίξε γέλασε.

Εκτός και αν ξαφνικά η Καινούργιου έχει βαπτιστεί στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ και έχει γίνει μισή Ελένη Μενεγάκη και μισή Φαίη Σκορδά. Κύριε Καλημέρη μου... σοβαρότητα, ενημέρωση με Καινούργιου στην πρωινή ζώνη... Θα του το πω και άμα θέλει... το συζητάμε.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την λένε Όρκα και αυτή τους γλείφει μπας και σταματήσουν

Τώρα πως ο κ.Καλημέρης θα φέρει σειρές του Κοκκινόπουλου που κοστίζουν 80.000 ευρώ το επεισόδιο και διάφορα άλλα τέτοια χωρίς το κανάλι να έχει διαφήμιση και χωρίς να έχει ένα πρόγραμμα που να του δίνει τουλάχιστον κάποια νούμερα στην διάρκεια της ημέρας άγνωστο.

Να ενημερώσω πάντως τον κ.Καλημέρη από την στήλη μου εδώ στο Youweekly.gr και στο Blog μου, ότι κάτι τέτοια θαύματα με την προϊστορία που έχει το Έψιλον, μόνο ο Χριστός τα κάνει και ίσως... και ο κ.Καλημέρης. Δεν μπορείς ας πούμε - λέω ένα παράδειγμα - να λες ότι ναυαρχίδα σου είναι η ενημέρωση όταν ξεκινάει το πρωί ο Χαριτάτος με 4%. Δεν μπορείς ας πούμε για παράδειγμα, ότι θα κάνει το X-Factor ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι σε ένα κανάλι που έχει στιγματιστεί από το απόλυτο γκόσιπ και τις τηλεπωλήσεις.

Όλα αυτά μου φαίνονται αχταρμάς και ότι έχουμε λεφτά να ξοδεύουμε. Βάζω στοίχημα ότι στο πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς το Έψιλον σε νούμερα τηλεθέασης δεν θα έχει ξεπεράσει το 7% κατά μέσο όρο τον μήνα. Θυμηθείτε με...

Και σαν να μην φτάνει όλο το θέατρο του παραλόγου, το Έψιλον με τον Καλημέρη ανακοίνωσε τους συντελεστές του καναλιού, τα νέα πρόσωπα... χωρίς να είναι εκείνοι ενημερωμένοι όπως λένε οι πληροφορίες του Youweekly.gr αλλά... και στην περίπτωση της κ.Ακρίτα δεν ισχύει κάτι.. καθώς η ίδια ξεφτίλισε το κανάλι για την "παρουσίαση προγράμματος" που αναφέρθηκε το όνομα της. Η ίδια μάλιστα έγραψε: «Γίνεται στο Epsilon μια νέα σειρά με τίτλο ‘Ο πρίγκιπας της φωτιάς’ σε σενάριο Γιώργου Κυρίτση και σκηνοθεσία του εξαίρετου Χρήστου Δήμα. Χτες στη συνέντευξη τύπου του καναλιού ειπώθηκε στους δημοσιογράφους – εκ παραδρομής θέλω να πιστεύω – πώς έχω αναλάβει την επιμέλεια της. Να διευκρινίσω λοιπόν πώς η μόνη σχέση που έχω με τη σειρά είναι ότι … τη γράφει ο άντρας μου. Δεν συζήτησα ποτέ με το Έψιλον, δεν κάνω καμιά επιμέλεια και δεν πληρώνομαι για καμιά επιμέλεια. Η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια είναι και θα παραμείνει έξω από το οπτικό μου πεδίο. Εύχομαι στον ‘Πρίγκιπα της φωτιάς’ να είναι καλοτάξιδος με ούριο άνεμο. Για να την γράφει ο Γιώργος είμαι σίγουρη πως το αξίζει»

Μπράβο... άρα όλα είναι πιθανά για το "νέο" πρόγραμμα που τελικά μπορεί να είναι στην φαντασία.