Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία
Dimi's Blog

Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί περπατάει στο Έψιλον σαν γύφτικο σκεπάρνι! Αποκάλυψη...

Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί περπατάει στο Έψιλον σαν γύφτικο σκεπάρνι! Αποκάλυψη...
Dimi's Blog 08.06.2018 09:48
Από Δήμητρα Παυλάτου

Έχω κάτι φίλους στο Έψιλον που είναι πολύ κακά παιδιά!

Μετά την ανακοίνωση του προγράμματος από τον Τζώνυ Καλημέρη (Ο Θεός να το κάνει πρόγραμμα, αφού όλοι οι δημιουργοί με πρώτη την Ακρίτα διέψευσαν την συνεργασία), η Κατερίνα Καινούργιου περπατάει στο κανάλι λες και έχει ψηλώσει 30 πόντους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιατί κατέβασα το άρθρο για την Μαρίνα Βερνίκου, την Μπόμπα και τον Τανιμανίδη!

Η αλήθεια είναι ότι ο "σφαγέας των γυναικών του Έψιλον", Τζώνη Καλημέρης αφού πέρασε από λεπίδι σχεδόν όλες τις παρουσιάστριες το καναλιού, άφησε απείραχτη και αλώβητη την Κατερίνα Καινούργιου. Συμπεραίνω λοιπόν ότι γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο και η Κατερίνα μέσα στο κανάλι βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν.

"Η Κατερίνα εδώ και 3 εβδομάδες περπατάει στους διαδρόμους του Έψιλον σαν γύφτικο σκεπάρνι! Έχει την εντύπωση ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη του Έψιλον. Αυτό το καταλαβαίνεις και μόνο που την βλέπεις από κοντά. Οπωσδήποτε υπάρχει μεταστροφή στην συμπεριφορά της από την στιγμή που ανέλαβε η νέα διοίκηση!", αυτά μου είπε η πηγή μου στο έψιλον και δεν πρέπει να έχει - λογικά - πολύ άδικο.

Μπράβο Κατερίνα μου, τα κατάφερες και από ότι βλέπω και τα νούμερα τηλεθέασης τσιμπάνε σιγά σιγά. Ένα πράγμα πρόσεχε μόνο... Μην καβαλήσεις το καλάμι και πιστέψεις ότι κάθε μέρα είναι του Αη Γιαννιού.

Share