Γιατί κατέβασα το άρθρο για την Μαρίνα Βερνίκου, την Μπόμπα και τον Τανιμανίδη!

Αρθρογράφος: Δήμητρα Παυλάτου
Δήμητρα Παυλάτου
Γιατί κατέβασα το άρθρο για την Μαρίνα Βερνίκου, την Μπόμπα και τον Τανιμανίδη!

Χθες, Πέμπτη, παρακολουθώντας το Happy Day είδα την Μαρίνα Βερνίκου να μιλάει για τον γάμο της Χριστίνας Μπόμπα! Ήταν κάτι που με ενόχλησε και έγραψα ένα καυστικό άρθρο για την συγκεκριμένη γυναίκα και για τον γάμο της Μπόμπα και του Τανιμανίδη.

Αργά το απόγευμα, δέχθηκα ένα τηλέφωνο από την Μαρίνα Βερνίκου. Εγώ με την συγκεκριμένη κοπέλα δεν είχα μιλήσει ποτέ στην ζωή μου. Ομολογώ λοιπόν, ότι στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, άκουσα έναν άνθρωπο εξαιρετικά ευγενικό με τρόπους, με ανατροφή και παιδεία. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την λένε Όρκα και αυτή τους γλείφει μπας και σταματήσουν

Δεν πήρε τηλέφωνο το αφεντικό μου, δεν με απείλησε με μηνύσεις και αγωγές, δεν με απείλησε με φουσκωτούς. Μου μίλησε απλά, σαν γυναίκα προς γυναίκα. Μου εξήγησε ότι δυστυχώς υπέκυψε στις δεκάδες παρακλήσεις των δημοσιογράφων να πει μία κουβέντα για τον γάμο, ενώ η ίδια το αρνιόταν πεισματικά.

Δείτε ακόμη: Το πρόγραμμα κωμωδία του Έψιλον με πρωταγωνιστή τον Καλημέρη, Πειρατή του Αιγαίου!

Με βάση τον χαρακτήρα του συγκεκριμένου ανθρώπου και με βάση ότι όντως δεν έχει ξαναμιλήσει ποτέ για τον γάμο της Μπόμπα και του Τανιμανίδη, αποφάσισα να κατεβάσω το άρθρο που έγραψα για εκείνη. Αυτά να τα βλέπουν κάτι τσόκαρα της ελληνικής showbiz που νομίζουν ότι επειδή βγήκαν στο γυαλί και κάνουνε καλούτσικα νούμερα τηλεθέασης θα μας... "μπιπ" όλους!

Η ευγένεια και η καλοσύνη πάντα κερδίζουν! Η Μαρίνα Βερνίκου το απέδειξε!