Θα "δολοφονήσουν" την μάγισσα Μίνα Αρναούτη με...

Θα

...συνοπτικές διαδικασίες!

Δεν το ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά η Μίνα Αρναούτη ετοιμάζεται να γίνει πανελίστρια στο νέο κανάλι του Βρυώνη που ακόμη δεν έχουμε μάθει το όνομα του. Θα είναι μαζί με την Νένα Χρονοπούλου ως παρουσιάστρια σ εκπομπή προφανώς... γκόσιπ! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η περιγραφή της Δούκισσας Νομικού που συγκλονίζει: "Έκανα τεστ, βγήκε αρνητικό και..." (Βίντεο)

Αυτό το κορίτσι τώρα δειλά δειλά προσπαθεί να ξαναμπεί στην ζωή. Προσπαθεί να ξανακερδίσει το χαμένο έδαφος μετά το δυστύχημα με το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη και τον άγρια επίθεση που υπέστη σε ηθικό επίπεδο, από δημοσιογράφους εντεταλμένα κοράκια και άλλους παράγοντες.

Ποιος είναι ο φόβος του συγκεκριμένου κοριτσιού; Τα "δολοφονικά" σχόλια και η επίθεση που θα δεχθεί από διάφορα κέντρα που στο παρελθόν είχαν συνταχθεί με την οικογένεια Παντελίδη. Εγώ από το Blog μου στο Youweekly.gr λέω ότι πρέπει να δώσουμε μία ευκαιρία σε αυτή τη νέα κοπέλα να ξανακερδίσει το χαμένο έδαφος στην ζωή της.

Δείτε ακόμη: Survivor: "Η Δαλάκα κάνει άνετα πόρτα σε κλαμπ έτσι όπως έγινε!" Κλάμα στο Twitter!

Να την κρίνουμε για την παρουσία της στο πάνελ και όχι για την υπόθεση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη. Νομίζω ότι είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα και πρέπει να τα βλέπουμε έτσι. άλλωστε για τα θέματα που αφορούν την υπόθεση Παντελίδη έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη.