Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία
Dimi's Blog

Ελένη Τσολάκη: Γιατί είναι στα αγύρευτα της τηλεόρασης το κορίτσι θαύμα

Ελένη Τσολάκη: Γιατί είναι στα αγύρευτα της τηλεόρασης το κορίτσι θαύμα
Dimi's Blog 09.06.2018 09:44

Η Ελένη Τσολάκη είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα των Ελληνίδων παρουσιαστριών που βάζει το χεράκι της και βγάζει το ματάκι της!

Η Ελένη είναι ένα απλό κορίτσι από την Θεσσαλονίκη που προέρχεται από μία οικογένεια βιοπαλαιστών που πάλεψε πολύ σκληρά στην ζωή του για να χτίσει την όποια καριέρα έχουμε δει μέχρι σήμερα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί περπατάει στο Έψιλον σαν γύφτικο σκεπάρνι! Αποκάλυψη...

Για να καταλάβετε όταν ήταν στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησε από μία εκπομπή του Μακεδονία να κάνει συνεντεύξεις επωνύμων και κυριολεκτικά έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει να κατέβει στην Αθήνα. Η καριέρα της απογειώθηκε όταν μπήκε στο πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο "Happy Day". Η Ελένη Τσολάκη ήταν μία όαση δροσιάς, ένα χαρούμενο παιδί που σου έφτιαχνε την διάθεση .

Όλα αυτά κράτησαν μόνο τον πρώτο χρόνο της παρουσίας της στην Αθήνα και στο Happy Day. Από τον δεύτερο χρόνο άρχισε να ψηλώνει η μύτη της απότομα και να αποκτά ένα τουπέ το οποίο σε καμία περίπτωση δεν συνδυαζόταν με την μικρή καριέρα που είχε χτίσει. Δηλαδή, για να σας το δώσω να καταλάβετε καλύτερα, η Ελένη Τσολάκη θεωρούσε στον Alpha ότι είχε την ίδια δύναμη με την Τσιμτσιλή. Θεωρούσε δηλαδή ότι μπορούσε να συγκριθεί με την Σταματίνα... Η Σταματίνα είναι μία μπαρουτοκαπνισμένη δημοσιογράφος και έχει ξεκινήσει από την σύνταξη ειδήσεων του εξωτερικού δελτίου στον Ant1!

Δείτε ακόμη: Θα "δολοφονήσουν" την μάγισσα Μίνα Αρναούτη με...

Η Ελένη λοιπόν, με την τόσο μικρή της εμπειρία, θεωρούσε ότι πραγματικά έχει μεγαλύτερη αξία από αυτή που πιστεύει το κανάλι. Με αυτά και με τα άλλα, το κανάλι πείστηκε ότι όντως η συγκεκριμένη κοπέλα πρέπει να εξελιχθεί. Της έδωσαν λοιπόν μία εκπομπή για να την κάνει μόνη της, το Σλαμ. Η εκπομπή συνέπεσε με τον γάμο της, με τον επιχειρηματία Παύλο Πετρουλάκη! Από αυτό το σημείο λοιπόν, που το θεωρώ σημείο μηδέν για την Τσολάκη, και μετά... αρχίζει ο κατήφορος. Δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά της γύρισε ένα διακόπτης.

Εγώ υποθέτω ότι ο γάμος χλιδής ίσως να την έπεισε ότι είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι. Ξαφνικά ένα παιδί με ταλέντο, έγινε ένα παιδί που σταμάτησε να χαμογελάει, σταμάτησε να είναι κοινωνική, σταμάτησε να μιλάει με τους δημοσιογράφους, κατηγορούσε το κανάλι για οτιδήποτε κακό συνέβαινε στην εκπομπή της και ξαφνικά ως δια μαγείας η λάμψη χάθηκε. Είδατε τι εύκολο που είναι; Η λάμψη χάθηκε από ένα παιδί που πραγματικά είχε δυνατότητες να κάνει καριέρα.

Δείτε ακόμη: Γιατί κατέβασα το άρθρο για την Μαρίνα Βερνίκου, την Μπόμπα και τον Τανιμανίδη!

Το αστέρι έσβησε της Ελένης Τσολάκη γιατί αυτή η ίδια με τις επιλογές της το οδήγησε να σβήσει. Όσο λοιπόν η Ελένη Τσολάκη και η κάθε Ελένη Τσολάκη, θεωρεί ότι είναι κάτι παραπάνω από αυτό που πραγματικά αξίζει θα την περιμένει το "αγύρευτο" της ελληνικής τηλεόρασης.

Ερώτημα: Μπορεί η Ελένη Τσολάκη να ξαναπαίξει μπάλα; Κατά την γνώμη μου; Μπορεί αν ξεκαβαλήσει το καλάμι, αν αποκτήσει ξανά την ταπεινότητα που είχε κι αν βρεθούν άνθρωποι με ασθενή μνήμη...Τότε η Ελένη έχει προοπτικές γιατί αληθινά το αξίζει, γιατί αληθινά κουράστηκε για να πετύχει, γιατί αληθινά είναι ένα παιδί με φιλοδοξίες και ταλέντο.

Share