Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία
Dimi's Blog

Κατερίνα Ζαρίφη: Η επιβίωση φεύγοντας από την "ομπρέλα Μενεγάκη" και η υπερβολή που θα οδηγήσει σε γκρεμό...

Κατερίνα Ζαρίφη: Η επιβίωση φεύγοντας από την
Dimi's Blog 11.06.2018 10:18
Από Δήμητρα Παυλάτου

Την Κατερίνα Ζαρίφη το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε και αγάπησε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μιας και τα τελευταία χρόνια ήταν το "σήμα κατατεθέν" για την Ελένη.

Ωστόσο, μέσα στο κλίμα αλλαγών του Alpha, η "μπάλα" πήρε και την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία εν τέλη αποχώρησε από την εκπομπή, ανοίγοντας πανιά για άλλα λιμάνια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Τσολάκη: Γιατί είναι στα αγύρευτα της τηλεόρασης το κορίτσι θαύμα

Λέει, θα αναλάβει δική της εκπομπή στο Έψιλον με τίτλο "Who's Asking", ένα τηλεπαιχνίδι με κέφι και ένταση. Ωστόσο... θα καταφέρει η Κατερίνα να ανταποκριθεί και να μαγνητίσει το κοινό της ως κεντρικιά. Σίγουρα, θυμάστε την πρώτη της απόπειρα με τον Νίκο Μουτσινά να κάνει πρωινό στο Mega που αποδείχθηκε η μεγαλύτερη της αποτυχία. Λέτε τώρα η τύχη να της χαμογέλασε;

Τι συμβαίνει με την Κατερίνα. Η Κατερίνα, λοιπόν, για όσους δεν γνωρίζετε είναι ένα πάρα πολύ φιλότιμο και εργατικό άτομα που δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα για το όνομα της. Αλλά έκανε το εξής... τεράστιο λάθος. Θεώρησε πως δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη θα μπορέσει να γίνει σταρ. Το κακό σε αυτή την περίπτωση είναι πως όσοι βρίσκονται στο πλευρό της ξανθιάς παρουσιάστριας φωτίζονται από την δική της λάμψη... όταν όμως απομακρύνονται, επιστρέφουν στην πραγματικότητα και τα φώτα σβήνουν.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τρινταφυλλίδου: Επιστρέφει άρον άρον! Τα βρήκε μπαστούνια στο LA. Αποκάλυψη...

Σίγουρα το κοινό την γνώρισε καλύτερα μέσα από την "Ελένη", αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να τους "πείσει" και να την τοποθετήσουν στην θέση κεντρικής παρουσιάστριας. Γιατί; Γιατί η Κατερίνα Ζαρίφη συστήθηκε ως ο γελοτοποιός της Ελένης Μενεγάκη. Το άτομο που σήκωνε την μονοτονία της εκπομπής και η κοπέλα που έφτιαχνε το κέφι στην βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης. Αυτό, ναι... έκανε τον τηλεθεατή να γελάσει, όμως μετά από ένα σημείο έφτασε στα όρια της υπερβολής και πλέον... αυτό το χιούμορ χωρίς την Μενεγάκη να γελάει από δίπλα, ίσως να μην έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Βλέπετε η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλο πράγμα.

Τώρα λοιπόν η Κατερίνα, πρέπει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να συστηθεί ξανά στο τηλεοπτικό κοινό ως κεντρική πλέον παρουσιάστρια. Το θέμα είναι, πως είναι μαθηματικά βέβαιο πως αν συνεχίσει την υπερβολή και την διαχυτικότητα που είχε στην Μενεγάκη, ο τηλεθεατής θα πάρει το τηλεκοντρόλ και θα φύγει από το συγκεκριμένο κανάλι. Ωραίο το χιούμορ, ωραία η πολυλογία... όμως θέλει όριο και δεν ξέρω πως αυτό μπορεί να αποδοθεί στην πράξη!

Ελπίζω, να μην θέλει να μας θυμίσει την "Κατερίνα την γελοτοποιό της Μενεγάκη". Το κοινό αδιαφόρησε για την ίδια την Ελένη, μιας και τα νούμερα της έχουν πτωτική τάση... πόσο μάλλον για την "αυλή" της. Θέλω να πιστεύω ότι και η ίδια η Κατερίνα θέλει να βγάλει από πάνω της αυτό τον τίτλο και να κάνει μία νέα αρχή. Ξέρω επίσης, πως αν το βάλει καλά στο μυαλό της και το δουλέψει... θα τα καταφέρει... Μένει μόνο να το οργανώσει σωστά. Είναι μία δυνατή προσωπικότητα και ήρθε η ώρα να φανεί... μόνη της!

Ακολουθήστε με στο Instagram: https://www.instagram.com/dimitrapavlatou/

Share