Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία
Dimi's Blog

Απίστευτο παρασκήνιο στην υπόθεση Ρουβά, με Progressive και Καφίρη: "Θα τους..."

Απίστευτο παρασκήνιο στην υπόθεση Ρουβά, με Progressive και Καφίρη:
Dimi's Blog 12.06.2018 10:58
Από Δήμητρα Παυλάτου

Θα σας πω την πικρή αλήθεια. Όταν έσκασε χθες το θέμα μέσα από το δελτίο τύπου του δικηγόρου της Progressive ότι δηλαδή δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά, έπεσα από τα σύννεφα.

Δεν είμαι 30 χρόνια δημοσιογράφος, αλλά τα τελευταία 3 χρόνια που είμαι στο Youweekly.gr αλλά και συνεργάτες εδώ στην εταιρεία που ρώτησα και δουλεύουν 30 χρόνια στο κοσμικό ρεπορτάζ τέτοιο πράγμα δεν έχουν αντιμετωπίσει ξανά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τρινταφυλλίδου: Επιστρέφει άρον άρον! Τα βρήκε μπαστούνια στο LA. Αποκάλυψη...

Εξηγούμαι: Είναι η πρώτη φορά που βγαίνει δελτίο τύπου από δικηγορικό γραφείο που αφορά στην εξέλιξη μιας δικαστικής υπόθεσης και όχι μόνο αυτό, που αφορά και ένα πασίγνωστο πρόσωπο ιδιαιτέρως αγαπητό στους Έλληνες. Ο Σάκης Ρουβάς είναι από τα παιδιά εκείνα που έχουν μεγάλες συμπάθειες στο νεανικό κοινό στην Ελλάδα και όχι μόνο.Ο Σάκης είναι ένας κανονικός σταρ για τα δεδομένα της εγχώριας showbiz.

Το ότι βγήκε μία τέτοια ανακοίνωση δεν του κάνει απλά ζημιά, τον τσακίζει σε ζητήματα φήμης και αξιοπρέπειας. Επειδή εγώ ως δημοσιογράφος γνώριζα την άριστη σχέση που είχε ο Ρουβάς, τον Καφίρη της Progressive, έψαξα να βρω το παρασκήνιο της ιστορίας. Δηλαδή τι έγινε και από το "βελούδινο διαζύγιο", πήγαμε στο "αίμα και δάκρυα". Από την μεριά του Καφίρη δεν έβγαλα άκρη. Από την μεριά του Σάκη όμως που πήρα 2 τηλέφωνα και μίλησα με πολύ στενούς συνεργάτες, αντιλήφθηκα το παρασκήνιο.

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Πως μια "κοντή", "κακιά" κατάφερε τα πάντα στην ζωή της!

"Αυτό που έκαναν στον Σάκη θα το πληρώσουν ακριβά! Ο συγκεκριμένος άνθρωπος συνεργαζόταν τουλάχιστον 10 χρόνια με την συγκεκριμένη διαφημιστική και έχει φέρει στα ταμεία τους εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Δεν είναι το θέμα για το πως έληξε η συνεργασία, ούτε για το αν υπήρχαν εκκρεμότητες, το θέμα είναι ότι προσπάθησαν με αυτή την κίνηση να τον κάνουν να φανεί σε ένα βαθμό απατεώνας! Εσείς δηλαδή όταν ακούτε ότι δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά, πού πάει το μυαλό σας; Ο Έλληνας μένει στον τίτλο! Δεν προχωράει παρακάτω! Το θέμα θα έχει εξελίξεις. Τώρα είναι η σειρά του Σάκη να απαντήσει και σας μιλάω ειλικρινά θα γίνει χαμός! Θα κινηθεί πολύ δυναμικά σε αυτή την υπόθεση! Το καλό παιδί που ξέρατε δεν θα το ξαναδείτε, όσον αφορά τους συγκεκριμένους! Σε αυτή την υπόθεση θα τους ξεσκίσει...", εν εξάλλω ήταν ο συγκεκριμένος συνεργάτης και μου είπε και πράγματα τα οποία με παρακάλεσε να μην γράψω.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Ζαρίφη: Η επιβίωση φεύγοντας από την "ομπρέλα Μενεγάκη" και η υπερβολή που θα οδηγήσει σε γκρεμό...

Μου είπε, ας πούμε, πως συνεργαζόταν ο Σάκης με την Progressive, μου είπα επίσης γιατί έφυγε ο Σάκης από την Progressive, μου εξομολογήθηκε πώς πήγε στην Progressive μετά την συνεργασία με τον Ηλία Ψινάκη. Μου είπε δηλαδή, πράγματα που αν τα βγάλω... θα πέσει το σύμπαν. Δεν θα πιστεύετε σε αυτά που διαβάζετε, όπως δεν τα πίστευα κι εγώ. Θα σας τα αποκαλύψω σιγά σιγά από το Blog μου, γιατί αυτή η υπόθεση θα έχει συνέχεια και τρελό παρασκήνιο.

Share