Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία
Dimi's Blog

Φαίη Σκορδά: Έχει βρει άντρα; Τι συμβαίνει με την ζωή της; Αποκάλυψη...

Φαίη Σκορδά: Έχει βρει άντρα; Τι συμβαίνει με την ζωή της; Αποκάλυψη...
Dimi's Blog 12.06.2018 12:57
Από Δήμητρα Παυλάτου

Όταν βλέπω αυτή την γυναίκα στην τηλεόραση αληθινά δεν ξέρω τι να σκεφτώ γι'αυτή.

Βλέπω μία γυναίκα πανύψηλη με καριέρα, με παιδιά, business woman, είναι αυτό που λες απολύτως επιτυχημένη. Κι όμως! Αν την προσέξεις πολύ καλά θα παρατηρήσεις ότι κάτι της λείπει. Ότι δεν την αφήνει κάτι να νιώσει την αληθινή ευτυχία στην ζωή της.

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Πως μια "κοντή", "κακιά" κατάφερε τα πάντα στην ζωή της!

Έψαξα λοιπόν να μάθω τι είναι αυτό που στερεί από μία τέτοια γυναίκα την αληθινή ευτυχία; Ρώτησα φίλους γνωστούς, ανθρώπους που έχουν περάσει από παλαιότερα δίπλα της, ανθρώπους που είναι τώρα κοντά της, Προσπάθησα να μπω λίγο στην ψυχοσύνθεση της και να καταλάβω τι είναι αυτό που κρύβει το βλέμμα της. Τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στην ζωή της Φαίης Σκορδά και δεν της επιτρέπει να αισθανθεί απόλυτα ολοκληρωμένη και ευτυχισμένη.

Η Φαίη είναι ένα παιδί που λειτουργεί με κουτάκια μέσα στο μυαλό της. Για οτιδήποτε κι αν κάνει, κινείται βάση σχεδίου. Τα έχει όλα οργανωμένα και τοποθετημένα με θρησκευτική ευλάβεια στο μυαλό της για να μην της ξεφεύγει απολύτως τίποτα. Η Φαίη είναι η γυναίκα που ότι έχει πετύχει στην ζωή της το είχε ονειρευτεί από πριν. Είναι από εκείνους τους σπάνιους ανθρώπους που καταφέρνει να αγγίξει λίγο από την χρυσόσκονη του άστρου της. Κι όμως...κάτι της ξέφυγε.

Δείτε ακόμη: Απίστευτο παρασκήνιο στην υπόθεση Ρουβά, με Progressive και Καφίρη: "Θα τους..."

Το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα της έχει αφήσει τόσο βαθιά πληγή στην ψυχή της που ακόμη και σήμερα που σας γράφω αυτές τις γραμμές, δεν μπορεί να τις επουλώσει. Η Φαίη Σκορδά δεν είναι η γυναίκα που είχε σαν στόχο στην ζωή της να παντρευτεί, να κάνει 2 παιδιά και να χωρίσει. Είναι το εντελώς αντίθετο. Αυτό όμως αποτελεί ιστορία πλέον το διαζύγιο με τον Γιώργο. Το πρόβλημα της Φαίης, λένε οι συνεργάτες της, ότι τώρα είναι άλλο.

Φοβάται να προχωρήσει στην οποιαδήποτε σχέση, κρυφή ή φανερή, λόγω των παιδιών της. Σκέφτεται τι θα γίνει έτσι και την πετύχουν να βγαίνει απλώς και για έναν καφέ με έναν άλλον άντρα. Δυστυχώς καλώς ή κακώς ένα από τα ελαττώματα της Φαίης, είναι τι σκέφτονται οι άλλοι γι'αυτήν και όχι τι είναι καλό γι'αυτήν. Αυτό λοιπόν την αποθαρρύνει και την έχει κλείσει ερμητικά μέσα στον μικρόκοσμο του εαυτού της. Αυτό λένε στενοί της συνεργάτες, την έχει φθείρει ψυχολογικά και την έχει ρίξει. "Αν κάποιος είναι πιστός τηλεθεατής της Φαίης θα παρατηρήσει ότι στην διάρκεια κάποιων εκπομπών η Φαίη αλλάζει. Θα δείτε ότι είναι σαν να βρίσκεται κάπου αλλού. Ενώ της μιλάνε εκείνη φαίνεται ότι ταξιδεύει αλλού με την καρδιά και την ψυχή της, Δεν είναι καθόλου τυχαίο.". Όντως έτσι είναι. Η Φαίη στα μάτια της έχει μια μελαγχολία που δεν την αφήνει να νιώσει την αληθινή ευτυχία. Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο το έχει ρίξει και στην εργασιοθεραπεία.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Ζαρίφη: Η επιβίωση φεύγοντας από την "ομπρέλα Μενεγάκη" και η υπερβολή που θα οδηγήσει σε γκρεμό...

Δουλεύει ακατάπαυστα από το πρωί μέχρι το βράδυ, σαν να μην υπάρχει αύριο. Προσπαθεί να καλύψει την "συναισθηματικά αναπηρία" που έχει λόγω της ελλείψεως συντρόφου, με την επαγγελματική επιτυχία. Η Φαίη τα κατάφερε. Είναι στα καλύτερα της επιχειρηματικά και επαγγελματικά. Το θέμα είναι πότε θα αντιληφθεί ότι η επαγγελματική ευτυχία δεν μπορεί να είναι και προσωπική.

Share