Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία
Dimi's Blog

Σπυροπούλου: Το κλάμα, η ταπείνωση, το "ξύλο" και οι τρικλοποδιές.

Σπυροπούλου: Το κλάμα, η ταπείνωση, το
Dimi's Blog 18.06.2018 09:15
Από Δήμητρα Παυλάτου

Σήμερα σας έχω ένα ρεπορτάζ για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που θα σπάσει κόκαλα.

Μέσα από το blog μου στο Youweekly.gr θα σας δώσω ένα καυτό παρασκήνιο για τον εφιάλτη που ζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για την εκπομπή που έρχεται και δεν έρχεται αλλά και εκείνους που της βάζουν κάθε μέρα από μία τρικλοποδιά.. Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Φαή Σκορδά: Τέλος από τον Ant1 του χρόνου όπως την ξέρατε! Τι συνέβη;

Αποκάλυψη 1:

Η Κωνσταντίνα είναι ένα βήμα πριν υπογράψει με το κανάλι του ΣΚΑΙ για το ριάλιτι που πέρυσι έκανε η Ευαγγελία Αραβανή, "My style Rocks". Γιατί δεν έχει μπει η υπογραφή; Γιατί πολύ απλά μόλις η Σπυροπούλου είδε τα χρήματα που την προτείνουν στο συμβόλαιο! Στην αρχή έβαλε τα γέλια και μετά τα κλάματα. Το λέω κυριολεκτικά αυτό, διότι η Κωνσταντίνα πίστευε ότι τουλάχιστον θα ήταν μία αξιοπρεπής αμοιβή, τα χρήματα όμως που της πρότεινε ο ΣΚΑΙ δεν είναι απλά ελάχιστα, αγγίζουν το όριο της ταπείνωσης, για να μην σας πω της ξεφτίλας. Για εμένα σαν Δήμητρα, τα χρήματα αυτά μπορεί να είναι πολλά και υπέρ αρκετά, αλλά όπως το βλέπει η Κωνταντίνα... είναι προφανώς λίγα!

Αποκάλυψη 2:

Γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι επειδή δεν εκτιμά ο ΣΚΑΙ την Σπυροπούλου; Όχι... Έχει πέσει η απίστευτη σφαλιάρα του δεύτερου Survivor που δεν πήγε καθόλου καλά με βάση τον προγραμματισμό του καναλιού και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κανάλι επειδή... κάηκε από το χυλό να φυσάει και το γιαούρτι. Θεωρούν στο Φάληρο ότι μπορεί και η δεύτερη σεζόν του My Style Rocks να είναι απογοητευτική, όπως απογοητευτική ήταν και η δεύτερη σεζόν του survivor. Και σου λένε, κάτσε να ξεκινήσουμε να μικρό μπάτζετ και στην συνέχεια βλέπουμε! Η Σπυροπούλου όμως, που θα υπογράψει δεσμευτικό συμβόλαιο, την απασχολεί πως ακριβώς θα ζει και όχι οι δεύτερες σκέψεις του ΣΚΑΙ.

Δείτε ακόμη: Ξανά στους δικηγόρους Τσιμιτσέλης - Λασκαράκη! Αποκαλυπτικό παρασκήνιο...

Αποκάλυψη 3:

Ποιος είναι ο εφιάλτης της Κωνταντίνας ; Η Κωνσταντίνα φοβάται και το βλέπει προφανώς κάθε μέρα στον ύπνο της, μην τυχόν μείνει και φέτος χωρίς εκπομπή. προσπαθώντας να μετρήσει τα υπέρ και τα κατά δουλεύει στο μυαλό της, να βάλει την υπογραφή της για το My Style Rocks έστω και με αυτά τα λίγα χρήματα που της προτείνουν .

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Το αληθινό της πρόσωπο, οι κακίες, η φαινομενική ευτυχία και ο πλούτος.

Αποκάλυψη 4:

Ποιος πιστεύει η Κωνσταντίνα ότι της βάζει τρικλοποδιές; Η Σπυροπούλου είναι γνωστό ότι σε πολλά πράγματα έχει εμμονές. Στο συγκεκριμένο όμως που σκέφτεται προφανώς έχει δίκιο. Η παρουσιάστρια εκτιμά ότι πάρει ένα κατεστημένο δημοσιογραφικό που οργανωμένα πλέον ψάχνει το κάθε της βήμα για να της βάζει τρικλοποδιές. Κάθε Τετάρτη με τρόμο ανοίγει τα Lifestyle περιοδικά για να δει τι "έκπληξη" της έχουν ετοιμάσει, όπως επίσης παρακολουθεί σχεδόν καθημερινά εκπομπές κοσμικού περιεχομένου για να δει τι τρικλοποδιά ετοιμάζονται να της βάλουν. Η Κωνσταντίνα πιστεύει ότι όλα αυτά γίνονται λόγω του κακού παρελθόντος της. Θεωρεί ότι πληρώνει αμαρτίες της προηγούμενης ζωής της. Το "προηγούμενη ζωή".. δεν το γράφω τυχαία. Διότι στην πραγματικότητα το "σήμερα" της Κωνσταντίνας είναι εξαιρετικά διαφορετικό από αυτό που ήταν πριν από λίγα χρόνια στην εποχή του Alpha και του Δημήτρη Κοντομηνά.

Ακολουθήστε με στο Instagram: https://www.instagram.com/dimitrapavlatou/

Share