Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία
Dimi's Blog

Η Νομικού... η θέση στο Πρωινό και το "φάγωμα" με την Σκορδά! Παρασκήνιο!

Η Νομικού... η θέση στο Πρωινό και το
Dimi's Blog 21.06.2018 07:54

Ένα φοβερό παρασκήνιο έρχεται από τον Ant1 με πρωταγωνίστριες την Φαίη Σκορδά και την Δούκισσα Νομικού.

Η Δούκισσα Νομικού όλο αυτό το διάστημα απουσίαζε από τα τηλεοπτικά δρώμενα εξαιτίας του ερχομού του γιου της και πλέον, είναι έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση που τόσο πολύ αγαπάει. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη!: Ελένη Μενεγάκη: Το αληθινό της πρόσωπο, οι κακίες, η φαινομενική ευτυχία και ο πλούτος.

Η Φαίη Σκορδά από την άλλη στον αέρα της εκπομπής της, πέταξε μία σπόντα ότι μία συνάδερφος της "αυτοπροτάθηκε" για να παρουσιάσει το Πρωινό από τη νέα σεζόν, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα της. Αυτό όπως καταλαβαίνετε προκάλεσε μεγάλο ντόρο, καθώς η Φαίη στο Πρωινό είναι σταθερή αξία και αυτό φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης. Ποια είναι όμως αυτή που είχε το θάρρος και το θράσος να το ζητήσει αυτό;

Στο τραπέζι έπεσε το όνομα της Δούκισσας Νομικού, η οποία κατηγορήθηκε πως είναι αυτή που ζήτησε από τον Ant1 να πάρει την θέση της Σκορδά. Όταν άκουσα αυτή την είδηση η αλήθεια είναι πως παραξενεύτηκα γιατί μου φάνηκε αδύνατον η Δούκισσα να έκανε κάτι τέτοιο.

Φυσικά όπως καταλαβαίνετε για το Youweekly.gr και το Dimis Blog έκατσα και το έψαξα. Οι πληροφορίες μου μέσα από τον ant1 αλλά και από το περιβάλλον της Δούκισσας Νομικού αναφέρουν πως αυτό δεν ισχύει.

Δείτε ακόμη!: Σπυροπούλου: Το κλάμα, η ταπείνωση, το "ξύλο" και οι τρικλοποδιές.

Όπως μου αποκάλυψαν, σε συζήτηση που είχε η Δούκισσα Νομικού με το κανάλι για την επιστροφή της σε εκπομπή, η ίδια τοποθετήθηκε και ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να κάνει εκπομπή το Σαββατοκύριακο και αν η εκπομπή τελικά γίνει καθημερινή, να είναι πρωινή για να μπορεί να γυρνάει στο σπίτι της και στον άντρα της νωρίς.

Αυτό από μόνο του, είναι παρεξηγήσιμο, γιατί πρωινό κάνει η Σκορδά, επομένως φαίνεται λες και θέλει να της πάρει την θέση, ωστόσο όπως αποκάλυψε στο Youweekly.gr άνθρωπος από το περιβάλλον της Δούκισσας σε καμία περίπτωση δεν εννοούσε αυτό: "Αν κάποιος θέλει να το παρεξηγήσει μπορεί να το κάνει! Δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Ήταν μία συζήτηση με το κανάλι, χωρίς να πει ότι θέλει να πάρει την θέση της Σκορδά! Η Δούκισσα γνωρίζει ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό, δεν θα έπεφτε σε σύγκριση με την Φαίη!"

Δείτε ακόμη: Φαή Σκορδά: Τέλος από τον Ant1 του χρόνου όπως την ξέρατε! Τι συνέβη;

Από την άλλη, η είδηση αυτή έχει φτάσει στα αυτιά της Φαίης η οποία και απογοητεύθηκε πολύ καθώς δεν το περίμενε. Σίγουρα της προκάλεσε εκνευρισμό, σίγουρα το θεώρησε ανέντιμο, σίγουρα η σχέση της με την Νομικού πάγωσε.. όμως... έγινε μία εντελώς λάθος συνεννόηση!

Η σύγκριση είναι άνιση οπότε και η Φαίη δεν έχει να ανησυχήσει για τίποτα!

Share