Κατερίνα Καινούργιου... παντού: Η δεύτερη εκπομπή που θα παρουσιάσει και τα γέλια μέχρι δακρύων!

Αρθρογράφος: Δήμητρα Παυλάτου
Δήμητρα Παυλάτου
Κατερίνα Καινούργιου... παντού: Η δεύτερη εκπομπή που θα παρουσιάσει και τα γέλια μέχρι δακρύων!

Και παίρνω, που λέτε, αγαπημένοι μου το πρόγραμμα του Έψιλον στα χέρια μου και τι βλέπω; Κατερίνα Καινούργιου παντού.

Αρχικά, κάνω μία γρήγορη σκέψη με το φτωχό μυαλό μου. Βρε λες το κανάλι να έγινε δικό της και από την λύσσα της να μείνει στην τηλεόραση να αποφάσισε να παρουσιάσει εκείνη όλα τα προγράμματα; Αποκλείεται , λέω. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Το αληθινό της πρόσωπο, οι κακίες, η φαινομενική ευτυχία και ο πλούτος.

Τι μπορεί να έγινε. Θα εξηγηθώ όμως αμέσως, γιατί δεν θέλω να το ζω μόνη μου όλο αυτό! Η Κατερίνα Καινούργιου... όχι... δεν αρκέστηκε σε μία μόνο εκπομπή! Ναι καλέ, ξέρω,παρουσιάζει το "Φτιάξε Καφέ να στα πω" κάθε πρωί στο Έψιλον. Αλλά δεν θα μείνει μόνο εκεί. Καλά άκουσες...

Αφού οι υπεύθυνοι του σταθμού είδαν ότι το "Φτιάξε Καφέ" το παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία, σημειώνοντας περίπου 7% σε νούμερα τηλεθέασης τις περισσότερες φορές, αποφάσισαν να της δώσουν και δεύτερη εκπομπή. Μάλιστα η δεύτερη εκπομπή θα ξεκινάει αμέσως μετά το τέλος της Πρωινής της εκπομπής και θα διαρκεί 2 ώρες. Θεέ μου.. Συγκεκριμένα 13.00 - 15.00!

Δείτε ακόμη: Σπυροπούλου: Το κλάμα, η ταπείνωση, το "ξύλο" και οι τρικλοποδιές.

Μάλλον στο Έψιλον θέλουν να δουν πόσο ανθεκτικό είναι το κοινό τους! Δηλαδή, θα ξεκινάνε με Καινούργιου και αληθινές ιστορίες και οι δυνατοί οργανισμοί που έχουν αντέξει στην τηλεόραση μέχρι και το τέλος θα συνεχίζουν να βλέπουν και την δεύτερη εκπομπή.

Α! Ναι.. δεν σας είπα! Η δεύτερη εκπομπή είναι το "Fashion Blogger of The Year". Την στήλη που έχει τώρα στο "Φτιάξε καφέ" αποφάσισαν να την κάνουν μία εκπομπή μόνη της που θα ξεκινάει αμέσως μετά το Πρωινό. Η συγκεκριμένη εκπομπή θα είναι, για να καταλάβετε, Shopping Star μαζί με My Style Rocks και θα παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε ακόμη: Η Νομικού... η θέση στο Πρωινό και το "φάγωμα" με την Σκορδά! Παρασκήνιο!

Όπως φαίνεται... η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα αγαπητό κορίτσι στο Έψιλον. Και να σας πω την αλήθεια αν την δω και στο δελτίο ειδήσεων να παρουσιάζει κρέμες, σόμπες κλπ, δεν θα μου κάνει καμία απολύτως εντύπωση. Μα καμία όμως... Και εις ανώτερα λοιπόν στην θέση του Ευαγγελάτου που έγινε καπνός!

Ακολουθήστε με στο Instagram: https://www.instagram.com/dimitrapavlatou/