Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία
Dimi's Blog

Survivor - Αποκλειστικό: Αυτές είναι οι επόμενες αποχωρήσεις από την ομάδα των Διάσημων και των Μαχητών !

Survivor -  Αποκλειστικό: Αυτές είναι οι επόμενες αποχωρήσεις από την ομάδα των Διάσημων και των Μαχητών !
Dimi's Blog 23.06.2018 09:43

Από την Δήμητρα Παυλάτου.

Εδώ είμαι αγαπημένοι μου... και είπα να σας εντυπωσιάσω όλους εσάς που θέλετε να μάθετε διακαώς τις εξελίξεις του Survivor και τι ακριβώς θα συμβεί. Διαβάστε παρακάτω...

Εδώ στο Dimis Blog θα σας αποκαλύψω τι ακριβώς θα συμβεί με τις επόμενες αποχωρήσεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Δειτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Σε ποια θέση είναι ο Αγόρου στην 48ωρη ψηφοφορία; Πως έφυγε η Εύη Σαλταφερίδου;

Όπως γνωρίζετε οι αποχωρήσεις θα γίνουν από την λίστα που διαμορφώθηκε από την 48ωρη ψηφοφορία. Ποιος όμως θα φύγει; Αφού κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει με αυτή την λίστα. Μην αγχώνεστε. Εγώ ξέρω και θα σας αποκαλύψω.

Σε περίπτωση που στον τάκο κάτσουν διάσημοι, κι ας έγινε ατομικό, παίκτες δηλαδή που ήταν στους Διάσημους, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, αποχωρεί ο Πάνος Θεοδώρου εφόσον ΔΕΝ κερδίσει ατομική ασυλία, καθώς είναι ο τελευταίος στην λίστα, από τους 3 Μαχητές που έμειναν (Αγόρου, Γκότσης).

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη - βόμβα! Survivor: Δεν ήταν να κερδίσουν οι Διάσημοι την ασυλία! Η ένσταση και το απόσπασμα που έκοψαν στο μοντάζ.

Αν στον Τάκο, κάτσουν Διάσημοι παίκτες, ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μου που μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Youweekly.gr, είναι η Βιργινία, σε περίπτωση που ΔΕΝ κερδίσει ατομική ασυλία καθώς είναι η τελευταία στην ψηφοφορία από αυτούς που έμειναν στους Διάσημους. Θα σας έχω και άλλα νέα....

Ακολουθήστε με στο Instagram: https://www.instagram.com/dimitrapavlatou/

TAGS
Share