Όλοι στον δρόμο που χάραξε η Ραμόνα! Το Twitter αποθεώνει την παίκτρια του My style rocks! Απίστευτες ατάκες...

Όλοι στον δρόμο που χάραξε η Ραμόνα! Το Twitter αποθεώνει την παίκτρια του My style rocks! Απίστευτες ατάκες...

Το My style rocks έχει γίνει πλέον η αγαπημένη καθημερινή μεσημεριανή συνήθεια των τηλεθεατών οι οποίοι απολαμβάνουν τις διαγωνιζόμενες καθηλωμένοι στον καναπέ τους!


Μπορεί ακόμη να μην έχει χαρίσει στον ΣΚΑΙ τα σούπερ νούμερα τηλεθέασης που επιθυμούν, ωστόσο κάθε επεισόδιό του γίνεται νούμερο 1 trend στο Twitter, με τους χρήστες να δίνουν ρεσιτάλ σχολιασμού.

Η παίκτρια που ξεσηκώνει τους tweet-εράδες κάθε μεσημέρι είναι φυσικά η Ραμόνα, η οποία τολμά και τα βάζει με όλους. Με την παρουσιάστρια, Ευαγγελία Αραβανή, την κριτική επιτροπή ακόμα και με τις συνδιαγωνιζόμενες της. Μέσα στο twitter γίνεται ένας πανικός καθώς όλοι οι χρήστες την αποθεώνουν! Διαβάστε παρακάτω...

Το Youweekly.gr συγκέντρωσε για εσάς τις πιο απίστευτες ατάκες και σας τις παρουσιάζει:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Αλεξάνδρου χανταμπακίζεις επικίνδυνα! Ατάλαντε – μέτριε!» Το Twitter ξεμπροστιάζει τον παίκτη του Nomads για το ύφος 100 καρδιναλίων και την απαράδεκτη συμπεριφορά!

Nomads: Όλο το Twitter αποθεώνει Μαυρίδη! «Λοιπόν ο Ντάνος μας τελείωσε, για να δούμε τι θα κάνει ο Γιώργος τώρα!»

Το Twitter «λιθοβολεί» τον Βασίλη Τσιάρτα για την ανάρτησή του με τους ομοφυλόφιλους! Τα οργισμένα σχόλια που μάλλον θα τον κάνουν να μην ξαναβγεί από το σπίτι του!