Γέλια μέχρι δακρύων! "Σιγά ρε παλ Τόνι.." To Twitter ξεφτίλισε το Survivor

Δεν φαντάζεστε τι tweets ανέβηκαν

Γέλια μέχρι δακρύων!

Survivor Twitter: Στο Survivor πάλι έγινε της... κολάσεως, και φυσικά, το Twitter, πρόσφερε τρομερό γέλιο με τα σχόλιά του για τον Τόνι!.

To χθεσινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία, είχε τρομερό γέλιο με τον Πάτρικ Ογκουνσότο και το ροχαλητό του, αλλά και ανατροπές, με τον Τόνι και τον Χικμέτ να δίνουν τα χέρια...Διαβάστε περισσότερα...

''Οι κακίες δεν είναι για εμάς, εγώ θα του ζητήσω συγγνώμη και το ίδιο πιστεύω ότι θα κάνει και αυτός'' είπε χαρακτηριστικά ο Τόνι λύνοντας την παρεξήγηση.

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter, σχολίασαν τη νίκη του Τόνι, ο οποίος πήρε το αυτοκίνητο...με τα σχόλια να μην είναι και τόσο θετικά.

survivor twitter 219/03/19

survivor twitter 3 19/03/19

syrvivor twitter 19/03/19

survivor twitter 519/03/19

survivor twitter 6 19/03/19
survivor twitter 7 19/03/19

Survivor spoiler 19/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (19/03) στο Survivor το έπαθλο φαγητού;

Χτες ήταν ένα περίεργο επεισόδιο, αφού εμείς σας μεταφέραμε από την τούρκικη τηλεόραση έπαθλο φαγητού, το οποίο όμως ο ΣΚΑΙ δεν έδειξε ποτέ! Υποθέτουμε λοιπόν πως θα είναι ένα από τα δύο που θα δείξει σήμερα, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως ΔΕΝ είναι αυτό που βλέπουμε στο trailer της ημέρας!

Την Δευτέρα λοιπόν είδαμε Έλληνες και Τούρκους να γίνονται δύο μικτές ομάδες και να διεκδικούν το αυτοκίνητο, το οποίο κέρδισε ο Τόνι, όπως πρώτοι μάθατε μέσα από το Youweekly.gr και την διαρροή του!

Πάμε στα σημερινά! Ποιος κερδίζει σήμερα (19.03);
Απόψε λοιπόν έχουμε έναν αγώνα με ένα τρομερό έπαθλο, το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα, αλλά από την αντίδραση των παικτών καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για κάτι το ξεχωριστό!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό αγώνισμα του Survivor είναι καθαρά συνεργασίας, κάτι που δίνει ένα προβάδισμα στους Τούρκους, καθώς σε όποια αγώνισμα συνεργασίας έχουν αγωνιστεί οι δύο ομάδες φέτος έχουν κερδίσει οι Τούρκοι!

Ποιος θα κερδίσει θα σας το μεταφέρουμε μέσω του καθιερωμένου live, αλλά και της διαρροής εδώ στο Youweekly.gr, λίγο μετά τις 21:00!

Ο σοβαρός τραυματισμός Έλληνα παίκτη!
Το σημερινό αγώνισμα ωστόσο θα επηρεαστεί και από έναν σοβαρό τραυματισμό Έλληνα παίκτη στο κεφάλι! Ο λόγος γίνεται για τον Κυριάκο, ο οποίος δεν θα χτυπήσει πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σημείο! Κατά την προσπάθειά του μαζί με τον Παναγιώτη, άθελά του θα κουτουλήσει σε ένα εμπόδιο, χωρίς να είναι κάτι σοβαρό όπως φαίνεται σε πρώτη φάση!

Ποιος αποχωρεί;
Εκτός όμως από αγώνισμα επάθλου απόψε έχουμε και αποχώρηση με την Τουρκία να αποχωρίζεται έναν παίκτη της! Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Ατακάν, Χακάν και Μπόρα! Ποιος θα αποχωρήσει; Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr γιατί ακολουθεί νέα διαρροή - spoiler!