Jumbo: Παραληρήματα στα social media με την νέα τους διαφήμιση! Τι απίστευτο έκαναν;

Μεγάλη η συγκίνηση!

Jumbo: Παραληρήματα στα social media με την νέα τους διαφήμιση! Τι απίστευτο έκαναν;

Με μια μεγάλη ανατροπή μας "καλωσόρισαν" τα Jumbo! Δεν θα πιστέψετε τι απίστευτο έκαναν με την γιορτινή τους διαφήμιση! Παραληρήματα στα social media και μεγάλη συγκίνηση!

Μεγάλος "σάλος" προκλήθηκε με την νέα διαφήμιση της εταιρίας, μιας και αποφάσισαν να "αλλάξουν δρόμο" και να δοκιμάσουν κάτι που δεν είχαν ξανασκεφτεί στο παρελθόν!

Βλέποντας τη διαφήμιση, είτε σε έχουν πάρει τα δάκρυα είτε όχι, το πρώτο πράγμα που αντιλαμβάνεσαι είναι ότι αυτή η διαφήμιση δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες των Jumbo. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το μαλλί του Πέτρου Γαϊτάνου που παίρνει φωτιά από τη λαμπάδα του Πάσχα; Ή τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ντυμένο ως Ζορό στην αποκριάτικη διαφήμιση; Και, τέλος, την Άντζελα Δημητρίου με το αυγό στο χέρι και τον χαμό που έγινε στα social media;

Η νέα διαφήμιση των Jumbo γίνεται viral

Φέτος, όμως, τα Jumbo αλλάζουν. Η φετινή διαφήμιση είναι αφιερωμένη στη Μεγάλη Ελλάδα της θάλασσας και την ψυχή των ανθρώπων της. Μια ψυχή που ανθίζει μέσα από την εμβληματική μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου, από την ταινία «Κόκκινα Φανάρια».

Κεντρικό πρόσωπο της νέας διαφήμισης των Jumbo είναι ένας ναυτικός που τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων βρίσκεται κάπου στον Ατλαντικό Ωκεανό και συνομιλεί μέσω ασυρμάτου με τη γυναίκα του και τον γιο του. Αφού ο μικρός τού λέει πως ο Άγιος Βασίλης του πήρε δώρο μία πραγματική πυροσβεστική, τον ρωτά τι του πήρε ο ίδιος, με τον ναυτικό να παγώνει προς στιγμή. Και τότε, βλέποντας μια τσάντα του Jumbo αρχίζει να του λέει το δώρο που του πήρε από το κάθε λιμάνι που επισκέφθηκε στο ταξίδι του. Το βίντεο κλείνει με τον πατέρα, φανερά συγκινημένο και με δάκρυα στα μάτια, να είναι στην κουκέτα του και να αναπολεί τις στιγμές που χάνει με την οικογένειά του.

Θέλετε και εσείς να αποκτήσετε το τέλειο ιδανικό κλίμα στο τραπέζι σας για τις γιορτές; Τότε μην ψάχνετε αλλού, γιατί τα Jumbo σας έχουν την τέλεια προσφορά!

Τα social media κλαίνε

Γίνατε κι εσείς κομμάτια με την διαφήμιση του #jumbo ή να κοιταχτώ;

Νομίζω η καλύτερη διαφήμιση του #jumbo είναι η φετινή με τους ναυτικούς!

Αεί σιχτιρ #jumbo με τη χριστουγεννιατικη διαφήμιση...

Σκεφτόμουν πως η πιο συγκινητική διαφήμιση Χριστουγέννων ήταν αυτή του λαϊκού λαχείου με τον παππού κ το αμάξι στον εγγονό . Φέτος το #jumbo χτύπησε συναίσθημα μετά από πολλές ηλίθιες διαφημίσεις. Δύναμη σε όσους ταξιδεύουν σε θάλασσες κ αέρες!

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα το πω αυτό αλλά η διαφήμιση των #jumbo είναι έπος..
Νομίζω πως πρώτη φορά τα #jumbo έβγαλαν μία αξιόλογη και σοβαρή διαφήμιση , δεν περίμενα ποτέ να το πω αλλά ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση Jumbo και σάουντρακ από Κόκκινα Φανάρια, εκρηκτικός συνδυασμός θα έλεγα
Καλά πολύ κλάμα με την καινούργια διαφήμιση των #jumbo, η μουσική ειδικά σκοτώνει

Ποιος έκανε την φετεινη Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των #jumbo ? Ακόμα μαζεύω τα δάκρυα μου! Μπράβο, βρε!
Βέβαια υπήρξαν και κάποιοι που δεν τους άρεσε η νέα διαφήμιση των Jumbo

Το καράβι στο Ορατότης μηδέν του Κούρκουλου, πιο σύγχρονη γέφυρα είχε από την διαφήμιση του #jumbo...

Ως παιδι ναυτικου θα ηθελα να δηλωσω πως η νεα διαφημιση του #jumbo οχι μονο δε με συγκινει αλλα με Ψυχοπλακωνει και κυριως μου ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ! 10000 φορες η Στανιση να ψηνει κουραμπιεδες και να σουβλιζει αρνια !

Σας άρεσε η διαφήμιση του τζάμπο για τους ναυτικούς;Θα μπορούσε να μην πουλάει τον πόνο τους και την λαχτάρα του γυρισμού,αλλά να το δίνει με ένα θετικό τρόπο δείχνοντας τους να επιστρέφουν τα Χριστούγεννα

Πηγή: iefimerida.gr

Jumbo: Το αντικείμενο που δεν πρέπει να λείπει από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι! Με λιγότερο από 3 ευρώ!

Αυτό είναι το αντικείμενο που δεν πρέπει να λείπει από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου φέτος και θα το βρεις στα καταστήματα Jumbo! Με λιγότερο από 3 ευρώ!

Τι Black Friday και εκπτώσεις; Τα καταστήματα Jumbo έχουν όλο το χρόνο χαμηλές τιμές και μπορείς να βρεις τα πάντα για το σπίτι σου και όχι μόνο!

Με μια γρήγορη ματιά εντοπίσαμε αυτό το ένα και μοναδικό προϊόν που σίγουρα πρέπει να έχουν όλα τα σπίτια όχι μόνο στην καθημερινότητά τους αλλά και στο χριστουγεννιάτικο κάλεσμα που θα κάνουν αυτές τις άγιες ημέρες!

Εννοείται πως το αντικείμενο αυτό δεν είναι άλλο από... χαρτοπετσέτες!

Bershka: Αυτά είναι τα 7 items που θα "πέσουν" την Black Friday! Δείτε τα πρώτοι!

Θα τις βρείτε σε διάφορα σχέδια και χρώματα και σε πολύ... χαμηλές τιμές!

Jumbo Χριστούγεννα

Θα τις βρείτε εδώ

Jumbo τιμές

Θα τις βρείτε εδώ

Jumbo χαρτοπετσέτες

Θα τις βρείτε εδώ