#Mystylerocksgr: «Η Κιάρα δεν είχε λεφτά για ρητίνη; Χαμογελάει με κιτρινίλα. Βλέπει η Βίκυ Σταμάτη και πετάει τα Prada παντοφλακια στην τηλεόραση»

Τρελό γλέντι στο Twitter!

#Mystylerocksgr: «Η Κιάρα δεν είχε λεφτά για ρητίνη; Χαμογελάει με κιτρινίλα. Βλέπει η Βίκυ Σταμάτη και πετάει τα Prada παντοφλακια στην τηλεόραση»

Τρελό γλέντι έγινε το Twitter στο hashtag του My Style Rocks. Με ένα σχόλιο να αναφέρει «Η Κιάρα δεν είχε λεφτά για ρητίνη; Χαμογελάει και φαίνεται κιτρινίλα. Βλέπει η Βίκυ Σταμάτη και πετάει τα Prada παντοφλακια στην τηλεόραση».

Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν με τους χρήστες τους γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης να στάζουν «χολή» και να είναι κάτι παραπάνω από «αιχμηρά».

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε:

Εντωμεταξύ δείτε ποια παίκτρια αποχώρισε χθες

#Mystylerocksgr: "Ο Γαβαλάς είπε στην εγγονή του Τσοχατζόπουλου ότι ξέρει τον παππού της από την φυλακή ή όχι ακόμη;"

Το Hashtag #mystylerocksgr στο Twitter πήρε "φωτιά" μετά την χθεσινή πρεμιέρα και ένα από τα tweets που ξεχωρίσαμε ήταν: "Ο Γαβαλάς είπε στην εγγονή του Τσοχατζόπουλου ότι ξέρει τον παππού της από την φυλακή ή όχι ακόμη;"

Το ριάλιτι - γιατί για ριάλιτι πρόκειται πλέον - που ξεκίνησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο ΣΚΑΙ έκανε το απόγευμα της Δευτέρας 13/1 την επανεμφάνισή του και οι χρήστες του διαδικτύου εννοείται πως δεν άφησαν τίποτα να πέσει κάτω!

Δείτε κάποια από τα tweets που ξεχωρίσαμε:

ΣΚΑΙ

My Style Rocks ΣΚΑΙ πρεμιέρα

My Style Rocks ΣΚΑΙ

undefined

#mystylerocksgr

my style rocks twitter

Λάκης Γαβαλάςmy style rocks