Πανικός στο Twitter με τις πλαστικές πασίγνωστης τραγουδίστριας - «Φαίνεται ψεύτικη σαν την Μαντόνα»!

Πήραν «φωτιά» οι χρήστες!

Πανικός στο Twitter με τις πλαστικές πασίγνωστης τραγουδίστριας - «Φαίνεται ψεύτικη σαν την Μαντόνα»!

Πανικός επικράτησε στο Twitter με πασίγνωστη τραγουδίστρια. «Φαίνεται ψεύτικη σαν την Μαντόνα», είπαν για τις πλαστικές της επεμβάσεις.

Έξαλλοι... είναι οι θαυμαστές της με την αλλαγή που έχει κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από κενάνεν.

Ο λόγος για την Gwen Stefani η οποία όπως φαίνεται απογοήτευσε το κοινό της κατά την εμφάνισή της στα βραβεία Grammy.

Το twitter πήρε φωτιά από σχόλια του τύπου: «Τι έκανε η Gwen στο πρόσωπό της και φαίνεται αγνώριστη;», «99% fillers (δηλαδή ενέσιμη έγχυση υαλουρονικού οξέως για το γέμισμα των ρυτίδων) και 1% δέρμα», «Έχεις αρχίσει να φαίνεσαι ψεύτικη σαν την Μαντόνα». Η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται να έχει επέμβει στο πρόσωπό της και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει.

Πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο

Κάποιοι μάλιστα είπαν πώς αποχωρίστηκε το κόκκινο κραγιόν που φορούσε και το οποίο αντικατέστησε με ένα nude για να φαίνεται πιο φυσική. Όμως το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το αντίθετο καθώς το πρόσωπό της δεν είχε καμία κίνηση, ελαστικότητα.

Πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο

Πλαστικές έχει κάνει και Έλληνας ηθοποιός και είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτό.

Πασίγνωστη ηθοποιός "παραμορφώθηκε" από τις πλαστικές! Οι "επιθέσεις" που δέχεται για το πρόσωπο της!

Πασίγνωστη ηθοποιός "παραμορφώθηκε" από τις πλαστικές και οι "επιθέσεις" που δέχεται για το πρόσωπο της είναι πολλές, αφού είχε φυσική ομορφιά.

Μάλιστα, πολλοί την παρομοιάζουν με Ασιάτισσα, αφού από τα τραβήγματα, τα μάτια της πλέον έχουν αλλάξει σχήμα.

Είναι από τις πιο όμορφες ηθοποιούς παγκοσμίως, ενώ άνετα θα μπορούσε να είναι και μοντέλο, λόγω της απίστευτης ομορφιάς της. Ωστόσο, η ίδια δεν είχε και πολύ αυτοπεποίθηση όπως φαίνεται, αφού έδωσε στο νυστέρι... δουλειά.

Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της, και είδαμε πως το πρόσωπο της από τις πολλές πλαστικές επεμβάσεις έχει κατά κάποιο ποσοστό παραμορφωθεί.

Αποτέλεσμα; Να το καταλάβουν και οι διαδικτυακοί της φίλοι και να ξεκινούν "επιθέσεις" στα σχόλια πως έχουν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά της που την ξεχώρισαν και πλέον μοιάζει σαν Ασιάτισσα.

Βέβαια, δεν είναι η μόνη που έχει δώσει στο νυστέρι να καταλάβει!

Ο λόγος για την ηθοποιό, Μέγκαν Φοξ!

Πασίγνωστη ηθοποιός

Πασίγνωστη ηθοποιός

Πασίγνωστη ηθοποιός