Κλάμα με τα tweets για Καφέ της Χαράς: "200 στη στροφή και με φωνάζουν παπά"

Πήρε "φωτιά" το twitter!

Κλάμα με τα tweets για Καφέ της Χαράς:

Το Twitter για ακόμα ένα βράδυ πήρε "φωτιά" κι αυτή την φορά στο στόχαστρο των χρηστών βρέθηκε το Καφέ της Χαράς και ο νέος παπάς, φυσικά. "200 στη στροφή και με φωνάζουν παπά" είναι ένα από τα άπειρα tweets που φέρνουν κλάματα από τα γέλια και ξεχωρίσαμε.

Η σειρά που αγαπήσαμε στο παρελθόν έχει επιστρέψει και να τονίσουμε πως σημειώνει τεράστια επιτυχία στους πίνακες της τηλεθέασης.

Όπως, όλοι γνωρίζουμε οι χρήστες του twitter δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω κι εχθές το βράδυ 7/2 έδωσαν κυριολεκτικά ρέστα.

Τα tweets - κλάμα για το Καφέ της Χαράς και τον παπά

Καφέ της Χαράς αντ1

Καφέ της Χαράς twitter

Καφέ της Χαράς ρένια λουιζίδου

Καφέ της Χαράς spoiler

καφέ της χαράς tweets

καφέ της χαράς νεα επεισόδια

Ποιος είναι ο παπάς του Καφέ της Χαράς που έκανε το twitter να κλάψει

Ο Απόστολος Καμιτσάκης είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε την 1 Απριλίου 1986 (ηλικία 33 χρονών) στη Θεσσαλονίκη.Αποφοίτησε το 2017 από τη Δραματική Σχολή Δήλος - Δήμητρας Χατούπη. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ένας Ήρωας...

Ποιος είναι λοιπόν ο ρόλος του νέου παπά του χωριού;

Ο Δημήτριος είναι ο νέος ιερέας του χωριού. Το μυστήριο που τον περιβάλλει αλλά και η φυσική γοητεία του δημιουργούν αναστάτωση στο γυναικείο ποίμνιο. Έχει σκοτεινό παρελθόν, είναι εξωσυμβατικός, οδηγεί μηχανή, και εάν παραστεί ανάγκη παίζει και μουσική στο Καφέ της Χαράς. Συνδέεται αμέσως με την Βάλια, όταν τη σώζει από ένα ατύχημα και γίνεται ο καλός της άγγελος. Όμως η σχέση τους είναι παρεξηγήσιμη από τους άλλους, ιδίως από τον Μάνο που ζηλεύει αφόρητα, και τον Περίανδρο που βλέπει το κακό «με δρασκελιές να πλησιάζει». Η σχέση του με την Βάλια είναι στο όριο, η έλξη που υπάρχει ανάμεσα τους είναι έντονη, ο πειρασμός ελλοχεύει και ο Περίανδρος που θέλει να τον διώξει από το χωριό καραδοκεί.

Τι έγινε στο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς που έκανε to twitter να κλάψει στα tweets

«Βόμβα» βλέπουμε να είναι οι σημερινές 7/2 εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1, «Καφέ της Χαράς». Ο Περίανδρος γίνεται έξαλλος με τον γιο του και κάνει μια κρυφή συμμαχία με την αρραβωνιαστικιά του για να κάνουν την Βάλια να φύγει από το χωριό.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία του επέστρεψε στις οθόνες μας! Ο Πώποτας και οι μοναδικοί χαρακτήρες του μικρού αρκαδικού χωριού είναι και πάλι στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η αγαπημένη σειρά ανανεώνεται με την «εισβολή» νέων χαρακτήρων, αλλά και με την εξέλιξη πολλών γνωστών Κολοκοτρωνιτσιωτών.

Από την τελευταία φορά που αφήσαμε τους ήρωες μας, έχουν συμβεί πολλά και σημαντικά. Το καφέ της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου), που αναστάτωσε την ήρεμη ζωή του χωριού, δεν υπάρχει πια. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός. Οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.
Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) - δικηγόρος πια – επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της. Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Μάνο πλέον) (Πάρις Σκαρτσολιάς) και η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα. Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

Σαν να μην έφτανε αυτό, μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω – κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα, (Ζέτα Δούκα) μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα γίνει γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί για τον Πώποτα. Μάλιστα, έχουν διαρρεύσει και φωτογραφία από το γύρισμα.

Επεισόδιο 06ο:

Υπόθεση: Η άφιξη ενός νέου, γοητευτικού άντρα αναστατώνει τον γυναικείο πληθυσμό του Κολοκοτρωνιτσίου. Η αναστάτωση γίνεται ακόμη πιο εκρηκτική όταν αποδεικνύεται ότι ο άντρας αυτός είναι ο καινούργιος παπάς του χωριού. Ο Δημήτριος γίνεται ο φύλακας άγγελος της Βάλιας. Γιατί, όμως, ο Μάνος αρχίζει να τον ζηλεύει τόσο πολύ; Και τι μπορεί να κάνει με την Αρετή που αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά; Ο Περίανδρος, έξαλλος με τη συμπεριφορά του γιου του, φτάνει να τον αποκληρώσει, αλλά και να συμμαχήσει κρυφά με την Αρετή.