"Σταύρωσαν" την Χριστίνα Μπόμπα στα social media - "Φτάνει πλέον με την ματαιοδοξία σας"

Από τότε που ανακοίνωσε πως έχει κορωνοϊό έχει προκληθεί πανικός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Πριν από λίγα 24ωρα η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε πως έχει κι εκείνη κορωνοϊό κι από τότε έχει επικρατήσει ένας πανικός στα social media! Πολλοί ήταν εκείνοι που την "σταύρωσαν" αλλά πολλοί επίσης κι εκείνοι που της έστειλαν τις ευχές και τα περαστικά τους.

Η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να δημοσιοποιήσει το γεγονός αυτό με ένα βίντεο που ανέβασε μιλώντας για το ότι είναι θετική στον κορωνοϊό κι έχοντας δίπλα της τον σύζυγός της, Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος βγήκε αρνητικός στο test - δείτε εδώ το βίντεο! Όλος ο χαμός ξεκίνησε όμως για το ότι ο Σάκης ήταν δίπλα της χωρίς μάσκα και δεν είχε πάρει τις κατάλληλες προφυλάξεις ώστε να μην νοσήσει.

Μετέπειτα, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο και νόσησε - δείτε τον εδώ - αλλά το χάος είχε ήδη ξεκινήσει! Τα σχόλια στο twitter όσο και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πήραν φωτιά! Διχασμός! Κάποιοι τάχθηκαν υπέρ της και κάποιοι εναντίον της!

Οι αναρτήσεις στο twitter

Χριστίνα Μπόμπα κορωνοϊός

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της στο instagram

Ωστόσο, να σημειωθεί πως η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα ξέσπασε λίγες ώρες μετά αφού κάποιοι θέλησαν να διαδώσουν μια άνευ προηγουμένου είδηση για εκείνη και τον κορωνοϊό! Δείτε εδώ την ανάρτησή της!

Ενώ λίγο μετά η ίδια αποκάλυψε πόσα λεφτά ξόδεψε για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να δει αν νοσεί από αυτόν τον θανατηφόρο ιό. Δείτε εδώ το ποσό!

Και τέλος, μια είδηση της τελευταία στιγμής! Έκλεισε το μαγαζί που δείπνησαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης λίγες ημέρες πριν! Δείτε εδώ ποιο είναι και που!

Να τονιστεί το γεγονός πως δεν παίρνουμε καμία θέση και απλά σας παραθέτουμε τα γεγονότα με την ακριβή σειρά!