H Σπυριδούλα επέστρεψε στο MasterChef και το twitter έπαθε παράκρουση: "Τι εννοείς ήρθε ξανά; Φρουρααα"

Τρελό γέλιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Σπυριδούλα επέστρεψε στο MasterChef και το twitter έπαθε παράκρουση:

H Σπυριδούλα επέστρεψε στο MasterChef και το twitter έπαθε παράκρουση που την είδα ξανά στο πλατό. "Τι εννοείς ήρθε ξανά; Φρουρααα". Σχόλια σαν και αυτά έδιναν και έπαιρναν χθες το βράδυ με τις ατάκες να είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικές.

Οι παίκτες του MasterChef μετά την ψηφοφορία κλήθηκαν να μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι με ένα αρκετά πρωτότυπο πιάτο.

Το πιάτο αντιγραφής από τους περσινούς διαγωνιζόμενους και καλεσμένους, Πάνο Τόγια και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, του εστιατορίου «Ρους» Κύπρου, ήταν αρκετά απαιτητικό, κάτι που ένιωσαν από την αρχή και οι δυο διαγωνιζόμενοι.

Η Σπυριδούλα ήταν η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια πέρυσι και ήταν ίσως η αγαπημένη του Twitter. Η ίδια είχε προκαλέσει πολλές φορές με της ατάκες που έριχνε και το κοινό από την πρώτη στιγμή τάχθηκε εναντίων της.

Οι δυο παίκτες λοιπόν, Σπυριδούλα και Πανούλης βρέθηκαν ξανά στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής αυτή την φορά όμως ως κριτές και έδωσαν ένα δύσκολο πιάτο αντιγραφής από το εστιατόριο "Ρους" που δουλεύουν στην Κύπρο.

Η Καραμπουτάκη έχει φύγει από τον Βόλο, δεν παντρεύτηκε ποτέ και ζει στην Κύπρο όπου έχει αναλάβει μαζί με τον Πάνο το πολύ καλό αυτό εστιατόριο.

Η επιστροφή της όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη αφού τα σχόλια στο Twitter προκάλεσαν χαμό και θα σας κάνουν ειλικρινά να κλάψετε από τα γέλια.

Δείτε τα καλύτερα σχόλια στο Twitter:

Εκτός από την επιστροφή της Σπυριδούλας στο χθεσινό MasterChef είχαμε και αποχώρηση και μάλιστα έφυγε ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά.