Ποια Κατερίνα; Στο στόχαστρο του Twitter η Μαρία Μπέη - «Κατάφερε να ξεπεράσει Σπυριδούλα - Χανταμπάκη»

Επικές ατάκες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποια Κατερίνα; Στο στόχαστρο του Twitter η Μαρία Μπέη - «Κατάφερε να ξεπεράσει Σπυριδούλα - Χανταμπάκη»

Στα τελευταία επεισόδια του MasterChef, φαίνεται πως η Κατερίνα έχει φύγει από το κέντρο του ενδιαφέροντος και έχει δώσει τη θέση της σε μία άλλη παίκτρια που έχει πλέον μπει στο στόχαστρο του Twitter, και αυτή δεν είναι άλλη από τη Μαρία Μπέη η οποία πήρε τα "εύσημα" πως κατάφερε να ξεπεράσει μέχρι και τη Σπυριδούλα και τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Μπορεί στα πρώτα επεισόδια να μην έγινε πολύς λόγος γύρω από το όνομά της και να έμοιαζε με ένα απλό και ήσυχο κοριτσάκι με μεγάλο ταλέντο στη μαγειρική, φαίνεται ωστόσο πως η Μαρία Μπέη έκρυβε μία άλλη προσωπικότητα η οποία βγήκε στην επιφάνεια τον τελευταίο μήνα.

Με αφορμή τη σχέση που διατηρεί με τον Δημήτρη Μπέλλο, η Μαρία Μπέη έχει γίνει το νούμερο ένα trend στο Twitter, με τους τουιτεράδες να δίνουν και να παίρνουν με τα σχόλιά τους για τη νέα τους... "αγαπημένη" παίκτρια.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, η Μαρία κατάφερε να "στάξει" φαρμάκι για τους συμπαίκτες της και ειδικά για αυτούς που επέστρεψαν, ενώ και στη χθεσινή ομαδική δοκιμασία ξέσπασε on camera για τη συνεργασία της με την Μαριάννα Πουλμέντη.

Τα επικά σχόλια του Twitter για την Μαρία Μπέη

Από το ντύσιμό της μέχρι και τις ατάκες που πετάει, η Μαρία Μπέη είναι το κεντρικό πρόσωπο στο hashtag #masterchefgr και όχι άδικα. Μπορεί μερικές φορές τα σχόλια που γίνονται για εκείνη να είναι καυστικά ωστόσο το περισσότερα είναι πραγματικά απολαυστικά.

Σκεφτείτε πόσο πολύ έχει εκνευρίσει η Μαρία το twitter, που έφτασαν να υποστηρίζουν μέχρι και την Κατερίνα με τα ξεσπάσματά της. Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε πριν από μερικές εβδομάδες, ωστόσο στον συγκεκριμένο διαγωνισμό μαγειρικής ειλικρινά είναι όλα πιθανά.

Εδώ αγάπησαν και τον Ηλία!

Ενώ και ο Μπέλλος είχε από τη μεριά του την υποστήριξη του twitter για τις "δύσκολες" ώρες που περνάει.