Πάρτι στο twitter με το MasterChef: «Μαριάννα ΤΙ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ;»

Θα κλάψετε από τα γέλια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάρτι στο twitter με το MasterChef: «Μαριάννα ΤΙ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ;»

Πάρτι στο twitter με το MasterChef. «Μαριάννα ΤΙ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ;» έγραψαν οι χρήστες στα social media για τον χαμό και τον καυγά που προηγήθηκε ανάμεσα σε εκείνη και την Μαρία για τα μάτια του Μπέλλου.

Τα social media πεθαίνουν για να σχολιάζουν το ριάλιτι μαγειρικής και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν κυρίως για την αγαπημένη του κοινού Μαρία.

Ομαδική δοκιμασία σήμερα και η ομάδα που κέρδισε ήταν η μπλε με την Μαρία και την Μαριάννα μέσα. Τα κορίτσια είχαν έξοδο με τον Γιάννη Αποστολάκη όμως ξέσπασε και ένας καυγάς μεταξύ τους.

Αυτό έβαλε "φωτιά" στο Twitter και εμείς μαζέψαμε τα καλύτερα σχόλια:

Δείτε εδώ και τον χαμό που έγινε με Μαρία και Κατερίνα και στο Twitter.

Ο καυγάς Μαρίας - Μαριάννας που άναψε "φωτιές" στο Twitter

Αρπάχτηκαν Μαρία - Μαριάννα για τα "μάτια" του Μπέλλου στο MasterChef και άναψαν για τα καλά τα αίματα. Οι δυο ο παίκτριες δεν έχουν και ιδιαίτερη συμπάθεια η μια στην άλλη και αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί με τις ατάκες τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε τους παλαιότερους παίκτες να επιστρέφουν στο MasterChef προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου μια θέση στον διαγωνισμό.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Ηλίας ο οποίος μετά από αρκετές δοκιμασίες κατέληξε να ανταγωνίζεται τον Δημήτρη Μπέλλο ο οποίος αυτοπροτάθηκε.

Τότε η Μαρία είχε ενοχληθεί αρκετά γιατί θεώρησε πως ο Ηλίας είχε περισσότερη βοήθεια από όση θα έπρεπε από τον εξώστη. Στο σημερινό επεισόδιο κατά την έξοδο της κόκκινης ομάδας, το θέμα συζητήθηκε με την Μαριάννα και τη Μαρία να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση.

Η Μαρία είπε πως αν ήθελε η Μαριάννα θα μπορούσε να έχει κατέβει να δοκιμαστεί εκείνη και πως ο Μπέλλος δεν είναι εκεί για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, και πως της γυρνάει τον μάτι όταν την βλέπει.

Από την άλλη η Μαριάννα είπε πως όταν βγαίνει το κακομαθημένο κοριτσάκι από μέσα της δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά της.

MasterChef Μαρία Μαριάννα καυγάς