Χαμός στο Τwitter! Πρώτο trend ο... Θεός - "Πότε έπαψε να είναι τρέντυ;"

Το είδαμε και αυτό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο Τwitter! Πρώτο trend ο... Θεός -

Μια απρόσμενη έκπληξη μας περίμενε σήμερα, όταν ανοίξαμε το Twitter, αφού είδαμε μια μάλλον απρόσμενη λέξη να είναι στα πρώτα trends. Αυτή δεν είναι άλλη από το "θεός". Ναι ναι για τον παντοδύναμο! Στην πλατφόρμα τα σχόλια πολλά και πολύ, μα πολύ αστεία. Σας έχουμε μερικά από τα καλύτερα. "Πότε έπαψε να είναι τρέντυ" αναρωτιέται ένας χρήστης.

Πολλά είναι τα απρόσμενα trends που βρίσκουμε ανά περιόδους στο twitter, που σχολιάζει ότι μπορεί να σχολιαστεί. Αυτή τη φορά για κάποιο λόγο η λέξη θεός είναι από τα top trends στο κοινωνικό δίκτυο, που όπως προαναφέραμε "πεθαίνει" να σχολιάζει. Τα σχόλια πολλά και πολύ αστεία με αρκετούς χρήστες να κάνουν δε την ίδια ερώτηση με εμάς "γιατί είναι trend ο θεός". "Θεός είναι ότι γουστάρει κάνει" θα γράψει ένας άλλος χρήστης και θα του πούμε "δεν έχεις και άδικο¨". Άλλωστε αν κάποιον χρειαζόμαστε πραγματικά αυτές τις δύσκολες εποχές είναι ο θεός.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα σχόλια στο Twitter, όπου η λέξη Θεός είναι πρώτο trend

Πότε έπαψε να είναι τρέντυ ο Θεός;

Ετσι γινεται με την αλοζονεια της εξουσιας -οτι ενοχλει φευγει. Οταν ερθει η κατάλληλη στιγμη θα γινει και δικη τους αποκαθηλωση. Νομιζετε οτι ετσι μενουν τα πραγματα ο θεος ειναι κατι αοριστο και μη υπαρκτο.Αχ, κακομοιροι να ξερατε τι ερχεται ,βολευτειτε καλα στις καρεκλες σας!

Θεός είναι, κάνει ότι γουστάρει!

γιατί τρεντάρει ο θεός, το έσκασε από τον θρόνο του όπως στο preacher;

Υπάρχει #Θεός ???

Τρεντάρει ο Θεός, αλλά η Ευρώπη είναι Θεά, ελληνικής καταγωγής #Θεος

Ξυπνάω , βλέπω τρενταρω, λέω πάει πέθανα μάλλον #Θεος

Πριν τον θεό trend στο twitter ήταν πάντως ο Νίνο και τα όσα έγραψαν οι χρήστες μας έκαναν να πεθάνουμε στα γέλια. Δείτε εδώ τα καλύτερα σχόλια που έγιναν. Θα λιώσετε σας λέω!

TAGS