Πάρτι στο Twitter με το MasterChef - "We come in peace"

Τρελό γέλιο

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Πάρτι στο Twitter με το MasterChef -

Πάρτι επικράτησε για ακόμα μια φορά στο Twitter με το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, με τους τηλεθεατές να παίρνουν θέση,"We come in peace". Αυτά και άλλα πολλά απολαυστικά σχόλια διαβάσαμε για όσα συνέβησαν στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι.

Και ενώ οι παίκτες ετοιμάζονται, "παλεύουν" και διεκδικούν μια θέση στους καλύτερου του ριάλιτι τα ευτράπελα δεν έχουν σταματημό. Μέσα σε αυτά ωστόσο υπάρχει και αρκετό υλικό για το twitter, ώστε να σχολιάσει τα νέα "κατορθώματα" των παικτών.

Παρόλα αυτά δείτε και το spoiler που σας έχουμε για την τελική τριάδα. Δεν θα πιστέψετε ποια άτομα τα καταφέρνουν! Θα πάθετε σοκ!

Εμείς μαζέψαμε μερικά από τα καλύτερα σχόλια:

Ωστόσο πέρα από τον σάλο στο Twitter, δείτε νέα επίθεση από την Μαρία στην Μάρλεν

Νέα επίθεση είχαμε από την Μαρία στην Μάρλεν στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Οι δυο τους άλλωστε είναι γνωστό πως έχουν έρθει σε κόντρα αρκετές φορές. Τι συνέβη τώρα ωστόσο;

Το πιάτο που δημιούργησε η Μάρλεν Γρυντάκη, δημιούργησε εντάσεις ανάμεσα στην κόκκινη ομάδα και εδικά ανάμεσα σε εκείνη και την Μαρία, η οποία ανέφερε πως δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια εκτίθεται.

Χαρακτηριστικά ανέφερε η Μάρλεν, “Σήμερα δεν είναι η μέρα μου, σήμερα δεν θα έπρεπε να είμαι μπροστά στις κάμερες. Σήμερα θα έπρεπε να είμαι στο κρεβάτι μου γιατί δεν είμαι καλά ψυχολογικά. Απλά πράγματα”.

Νέα επίθεση από την Μαρία στην Μάρλεν - Όλα όσα είπε στο σημερινό MasterChef

Πριν συνεχίσετε πρέπει οπωσδήποτε να μάθετε και τα τελευταία νέα μέσα από το σπίτι του MasterChef! Πέρα από τον Μπέλλο και τη Μαρία έχουμε και νέο ζευγάρι και μόλις διαβάσετε τα ονόματά τους θα πάθετε σοκ! Δείτε εδώ για ποιους πρόκειται!

Η Μαρία Μπέη, όμως, ανέφερε, “Η Μάρλεν έχει ένα ενοχλητικό θράσος αλλά δεν είμαι εδώ πέρα μέσα εγώ να μάθω διαπαιδαγώγηση σε όλους. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές και τις πράξεις του εδώ πέρα μέσα”.