Τρελό γλέντι στο Twitter με το MasterChef: «Δημήτρη χωρίζουμε - Κάνε θεέ μου να το εννοεί»

Κλάψαμε

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Τρελό γλέντι στο Twitter με το MasterChef: «Δημήτρη χωρίζουμε - Κάνε θεέ μου να το εννοεί»

Τρελό γλέντι στο Twitter με το MasterChef. «Δημήτρη χωρίζουμε - Κάνε θεέ μου να το εννοεί» ήταν μερικά από τα σχόλια που είδαμε στα social media για τον πανικό που έχει επικρατήσει στο παιχνίδι στο σημερινό επεισόδιο.

Η ώρα του Τελικού έφτασε και ο εξώστης ήταν ετοιμος να επέμβει, όπου χρειαστεί αλλά και έτοιμος να γίνει μάρτυρας σε μία μάχη, που εύκολα θα τη χαρακτήριζε κάποιος «η μάχη των φύλων».

Η Μαρία, νικήτρια από την πρώτη κιόλας ημέρα του Silver Award, από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, έχει απέναντί της τον Δημήτρη, από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Τα πράγματα, όπως φαίνονται για το ζευγάρι του τελικού -και όχι μόνο- θα είναι αρκετά δύσκολα, αφού έφτασαν να διεκδικούν μαζί τον τίτλο του νικητή του Silver Award και το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Η Silver Week φαντάζει σαν “picture in picture”, αφού αποτελεί ένα αρκετά έντονο διαγωνιστικό κομμάτι του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού στην ελληνική τηλεόραση. Το MasterChef 4 δε θα απογοητεύσει ούτε αυτή τη φορά, αφού το πιάτο που καλούνται να αντιγράψουν πιστά οι δύο διαγωνιζόμενοι, είναι ένα δημιούργημα των τριών καλεσμένων chef, Δήμου Μπαλόπουλου, Χάρη Αντωνόπουλου και Νίκου Θωμά. Δείτε εδώ ωστόσο και για πιο λόγο η Μαρία «χώρισε» τον Δημήτρη.

Άλλωστε έχει τονιστεί πολλές φορές ότι τίποτα δεν χαρίζεται σε αυτόν τον διαγωνισμό – μόνο κερδίζεται!

Πάρτι στο Twitter με το σημερινό επεισόδιο MasterChef

Στο Twitter όπως ήταν αναμενόμενο έστησαν πάρτι και εμείς σας μαζέψαμε μερικά από τα καλύτερα σχόλια που βρήκαμε για τα όσα γίνονται στο σημερινό επεισόδιο.

Δείτε εδώ τα καλύτερα σχόλια που έγιναν: