J2US: Πανικός στο Twitter με την εμφάνιση της Χαράς Βέρρα - «Λες και πάνε να ανοίξουν τη διαθήκη του παππού»

Απίστευτα σχόλια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Πανικός στο Twitter με την εμφάνιση της Χαράς Βέρρα - «Λες και πάνε να ανοίξουν τη διαθήκη του παππού»

Ακόμα ένα επεισόδιο του J2US έφτασε στο τέλος του και όπως μπορείτε να φανταστείτε, στο Twitter έγινε κανονικός πανικός με την ανατρεπτική εμφάνιση της Χαράς Βέρρα και του Τρύφωνα Σαμαρά, με κάποιον να σχολιάζει πως είναι λες και πάνε να ανοίξουν τη διαθήκη του πλούσιου παππού.

Όλα τα ζευγάρια κατάφεραν να κάνουν μοναδικές εμφανίσεις και να εντυπωσιάσουν με τις προσπάθειές τους. Αυτό που ξεχώρισε σε κάθε περίπτωση, ήταν ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τέσσερα 10άρια.

Μοναδική ωστόσο ήταν και η εμφάνιση της Χαράς Βέρρα με τον Τρύφωνα Σαμαρά, με τους δυο τους να ερμηνεύουν FY και του twitter για ακόμα μία φορά να... οργιάζει!

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets για το σημερινό επεισόδιο του J2US

Το επικό σχόλιο που έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς για την εμφάνιση της Χαράς Βέρρα στο J2US

Στο σημερινό επεισόδιο του J2US, ο Τρύφωνας Σαμαράς τραγούδησε με FY με την Χαρά Βέρρα και έκανε ένα πραγματικά επικό σχόλιο για την παρτενέρ του, λέγοντας χαρακτηριστικά για την ανατρεπτική της εμφάνιση, πως σήμερα την έκανε να εμφανιστεί σαν την JLo!

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πιο διασκεδαστικά ζευγάρια του show και συγκεκριμένα, η σημερινή τους εμφάνιση εντυπωσίασε τους κριτές.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα το τόλμησαν, και τραγούδησαν ένα τραπ κομμάτι, με τον γνωστό κομμωτή δυστυχώς να ξεχνάει τα λόγια του και τη Χαρά Βέρρα να βγαίνει κατά πολύ έξω από τα νερά της.

Χαμός έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα με την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά. Δείτε τον εδώ να τραγουδάει ρεμπέτικο με μουστάκι.

Μάλιστα, όταν βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή, η Χαρά Βέρρα δεν έκρυψε πως έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στο πλευρό του Τρύφωνα Σαμαρά, με εκείνον να απαντά πως η σημερινή της εμφάνιση τα "σπάει" μιας και είναι ίδια η JLo!