MasterChef: Πανικός στο Twitter με την ομαδική δοκιμασία - «Έχω κλειστή την τηλεόραση και ακούγεται η Μάρλεν»

Επικές ατάκες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Πανικός στο Twitter με την ομαδική δοκιμασία - «Έχω κλειστή την τηλεόραση και ακούγεται η Μάρλεν»

Ακόμα ένα επεισόδιο MasterChef έφτασε στο τέλος του και εννοείται πως στο Twitter έγινε και πάλι πανικός με την ιδιαίτερη ομαδική δοκιμασία και τις φωνές της Μάρλεν με κάποιον μάλιστα να σχολιάζει πως την ακούει ακόμα και με κλειστή την τηλεόραση.

Μία ομαδική δοκιμασία για γερά νεύρα έφτασε, ευτυχώς, στο τέλος της. Οι 8 διαγωνιζόμενοι ούρλιαζαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό προκειμένου να καταφέρουν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, ωστόσο δεν τα κατάφερναν και τόσο καλά.

Η Μάρλεν έδωσε ρέστα και η φωνή της θύμισε έστω και λίγο τη Σπυριδούλα που ήταν η μεγάλη σταρ της περσινής αντίστοιχης δοκιμασίας. Να πούμε ωστόσο πως κανείς δεν κατάφερε να την ξεπεράσει. Δεν ήταν άλλωστε εύκολο!

Μέχρι και ο Γιώργος κατάφερε να εκραγεί και να ρίξει μία δυνατή γροθιά στον τοίχο. Δείτε εδώ το στιγμιότυπο!

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα tweets για την ομαδική δοκιμασία του MasterChef

Μία από τις καλύτερες εκρήξεις της Μάρλεν στο MasterChef, ήταν αυτή απέναντι στον Τζον

Αδιανόητη η σημερινή δοκιμασία στο MasterChef. Οι 8 παίκτες χωρίστηκαν στα δύο και ξεκίνησαν τις φωνές, με την Μάρλεν να δίνει πραγματικό ρεσιτάλ και να ουρλιάζει στον Τζον, ενώ ήταν έξαλλη, για να μην μιλάει ενώ προσπαθεί εκείνη να εξηγήσει.

Ο γνωστός τοίχος του MasterChef έφερε πονοκεφάλους στους παίκτες οι οποίοι προσπάθησαν να βάλουν τα δυνατά τους και να φτιάξουν τα πιάτα τους, ενώ έπρεπε να συνεννοούνται μέσα από έναν τοίχο.

Μιας και λέμε ωστόσο για MasterChef, ρίξτε μια ματιά και στην σπόντα που πέταξε η Φαίη Σκορδά για το ριάλιτι μαγειρικής.

Η Μάρλεν βρισκόταν στη μία μεριά του τοίχου μαζί με τον Τζον και δυσκολευόταν πολύ να εξηγήσει στον Σταυρή και τον Διονύση τι ακριβώς ήθελε να φτιάξουν. Κάποια στιγμή λοιπόν, ο Τζον πήγε να την διακόψει, και εκείνη "τρελάθηκε" φωνάζοντας του να σταματήσει τώρα να μιλάει.