MasterChef - Τwitter: «30 λεπτά για να φτιάξει φρικασε και εγώ θέλω 30 λεπτά για να φτιάξω τσάι»

Τρελό γέλιο!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef - Τwitter: «30 λεπτά για να φτιάξει φρικασε και εγώ θέλω 30 λεπτά για να φτιάξω τσάι»

Νέο επεισόδιο στο MasterChef και το Twitter έκανε τρελό γλέντι. «30 λεπτά για να φτιάξει φρικασε και εγώ θέλω 30 λεπτά για να φτιάξω τσάι», ήταν μόνο ένα από τα σχόλια που διαβάζαμε για το ριάλιτι μαγειρικής σήμερα.

Τα λάθη στην τελευταία, για το φετινό MasterChef, ομαδική δοκιμασία θα κοστίσουν σε κάποιους, την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Οι σκέψεις πολλές, η αγωνία για το αποτέλεσμα μεγάλη, κάποιοι έφτασαν στην πηγή τόσο, μα τόσο κοντά αλλά δεν θα ξεδιψάσουν. Θα μείνουν με τη λαχτάρα της νίκης του επάθλου και πολύ σημαντικού τίτλου του Έλληνα ή της Ελληνίδας MasterChef. Ενώ κάποιοι βρέθηκαν στους 6.

Το Twitter δεν θα μπορούσε φυσικά να μην σχολιάσει το νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής. Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα σχόλια. Εκτός MasterChef ήταν σήμερα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Τι συνέβη και ο κριτής απουσίαζε από το ριάλιτι μαγειρικής;

Δείτε τα:

MasterChef: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ασυλία

Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ασυλία στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Μετά την δοκιμασία για με το τείχος, μια ομάδα δεν τα κατάφερε. Οι κόκκινοι ήταν αυτοί που έκαναν την χειρότερη προσπάθεια και έτσι είναι υποψήφιοι.

Σκληρή ήταν η δοκιμασία του MasterChef και η κόκκινη ομάδα δεν είχε και τόσο επιτυχημένη προσπάθεια με αποτέλεσμα να είναι υποψήφια για αποχώρηση.

Μάρλεν, Σταυρής, Τζον και Διονύσης έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν την ασυλία και να περάσουν απευθείας στους 6 του τελικού.

Τις δυο καλύτερες προσπάθειες είχαν Τζον και Διονύσης που πήραν μέρος σε μια δεύτερη δοκιμασία για την πολυπόθητη ασυλία της τελικής εξάδας.

Τελικά αυτός που είχε την καλύτερη προσπάθεια και κέρδισε την ασυλία ήταν ο Τζον. Έτσι υποψήφιοι είναι Σταυρής, Μάρλεν και Διονύσης.

Δείτε το βίντεο: