J2US: Πανικός στο Twitter με το σημερινό επεισόδιο - «Μαζεύουν υπογραφές για να μην τραγουδήσει η Σπυροπούλου»

Απίστευτα σχόλια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Πανικός στο Twitter με το σημερινό επεισόδιο - «Μαζεύουν υπογραφές για να μην τραγουδήσει η Σπυροπούλου»

Κανονικός πανικός έγινε στο Twiiter και με το σημερινό επεισόδιο του J2US, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν πως ο λόγος για τον οποίο έλειπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τη σκηνή, ήταν γιατί μάλλον οι υπόλοιπες μάζεψαν υπογραφές για να μην τραγουδήσει.

Μοναδικές εμφανίσεις και απίστευτο γέλιο. Το νέο επεισόδιο του J2US μας έκανε παρέα για ακόμα ένα Σάββατο και προκάλεσε σωστό πανικό.

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του Τάσου Ξιαρχό και της Κόνι Μεταξά. Δείτε εδώ το καθηλωτικό act τους.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα tweets για το σημερινό επεισόδιο του J2US

Αυτή ήταν η σημερινή εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο J2US

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο σημερινό επεισόδιο του J2US, ανέβηκε στη σκηνή ντυμένη ως Barbie, έχοντας τον πανέμορφο Ken στο πλευρό της, και «τρέλανε» για τα καλά την κριτική επιτροπή, η οποία εντυπωσιάστηκε με το act της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια το έχει πάρει απόφαση και θέλει να κερδίσει για τα καλά τους κριτές. Κάθε εβδομάδα προσπαθεί όλο και περισσότερο να δίνει τον καλύτερο εαυτό της, και μέχρι στιγμή δείχνει να τα καταφέρνει εξαιρετικά.

Σήμερα λοιπόν, φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ φόρεμα, εμφανίστηκε μέσα στο κουτί της και ερμήνευσε το γνωστό τραγούδι της Barbie. Οι κριτές σχολίασαν πως πρόκειται για μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της και της έδωσαν πολύ υψηλή βαθμολογία.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου J2US

Μάλιστα, λίγο πριν φύγει, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να τραγουδήσει ακόμα ένα τραγούδι, χωρίς τη συνοδεία της ορχήστρας, το οποίο είχε να κάνει με την Μύκονο που επισκέφθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Δείτε εδώ φωτογραφίες της από τα στενά του νησιού.