«Αναβρασμός» στο Twitter με το Big Brother - «Βάλτε τη δίδυμη της Άννας Μαρίας να γίνει χαμός»

Επικές ατάκες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αναβρασμός» στο Twitter με το Big Brother - «Βάλτε τη δίδυμη της Άννας Μαρίας να γίνει χαμός»

Το πρώτο live του Big Brother ολοκληρώθηκε και όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, στο Twitter, επικράτησε κανονικός «αναβρασμός»! Μάλιστα, μετά την αποκάλυψη των διδύμων, κάποιοι ζήτησαν να δουν στο παιχνίδι και τη δίδυμη αδερφή της Άννας Μαρίας.

Αυτές είναι οι ατάκες που διαβάσαμε στο Twitter για το Big Brother

Big Brother: Το δημόσιο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την πρώην σύζυγό του Δήμητρα Ρουμπέση

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να ανακοινώσει μία νέα στήλη που θα προστεθεί στο παιχνίδι, ενισχύοντας τον ρόλο του Ανδρέα Μικρούτσικου. Στη στήλη αυτή λοιπόν, ο παρουσιαστής έκανε ένα δημόσιο σχόλιο για την πρώην σύζυγό του, Δήμητρα Ρουμπέση.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συνομιλεί κάθε εβδομάδα με έναν παίκτη ο οποίο θα κάθεται στην λεγόμενη "hot seat".

Αυτή τη βδομάδα το ρόδι έσπασε η Σοφία Δανέζη, η οποία είναι μία από τις συμπάθειες του παρουσιαστή.

«Θέλω να σου πω ότι στο πρόσωπο σου εγώ βλέπω, με κάποιες διαφορές, πολύ μεγάλη ομοιότητα με μια πρώην γυναίκα μου, την Δήμητρα. Για να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Άρα καταλαβαίνεις ότι μου είσαι συμπαθέστατη και ότι μου αρέσεις.

Επίσης, το όνομα σου είναι Σοφία το οποίο έχει και αυτό μια οικειότητα. Και είσαι και φωτεινή! Φωτεινό πρόσωπο! Άρα Δήμητρα, Σοφία, Φωτεινή, τρεις σε μία είσαι η δικιά μου κοπέλα. Εκπροσωπείς τα πάντα», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Να σημειώσουμε βέβαια πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μία μεγάλη ανατροπή στην έναρξη του live. Δείτε εδώ τι είπε.