GNTM 3: Τα απωθεωτικά tweets για τον Ηρακλή! "Φωτογραφίζεται και γεμίζουν τα τιελ σάλια"

Τράβηξε για ακόμη μια φορά όλα τα βλέμματα με τη γυμνή φωτογράφιση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 3: Τα απωθεωτικά tweets για τον Ηρακλή!

Ο Ηρακλής είναι σίγουρα ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του GNTM 3 και το Twitter έδωσε ξανά ρέστα στην πρώτη και μάλιστα γυμνή φωτογράφιση που κλήθηκαν να κάνουν οι 20 διαγωνιζόμενοι.

Παρόλο που περιμέναμε να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και κλάματα, όλοι οι παίκτες έδειξαν πόσο πολύ θέλουν να διεκδικήσουν την πρωτιά και να φέρουν εις πέρας ότι τους ζητηθεί. Άλλωστε, η δοκιμασία είχε κοινωνικό χαρακτήρα, δίνοντας παραπάνω κίνητρο για την επίτευξη της.

Η δοκιμασία αποτέλουνταν από 2 μέρη, με την πρώτη φωτογράφιση να απαιτεί ρούχα, ενώ στην δεύτερη.. απολύτως τίποτα! Είναι αλήθεια πως δεν περίμεναν μόνο οι γυναίκες την σειρά του Ηρακλή, αλλά και ολόκληρο το Twitter! Δικαιολογημένοι, βέβαια, όλοι οι σχολιασμοί αφού κατάφερε να βγάλει μια από τις καλύτερες φωτογραφίες. Μπορεί να δήλωσε ντροπαλός και αμήχανος με το θέμα του γυμνού, αλλά μόλις έφυγε το παραβάν, όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Ακόμα και αν δεν είδες -κακώς- το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 - δες εδώ και την αλλαγή που ανακοίνωσαν - επιβάλλεται να δεις τα σχόλια στο Twitter!

GNTM 3 Ηρακλής

GNTM 3 Ηρακλής tweets

GNTM 3 Ηρακλής Ξένια

GNTM 3 Ηρακλής twitter

GNTM 3 Ηρακλής  tweets

GNTM 3 Καράβας Ηρακλής

GNTM 3 Ηρακλής Παναγιώτης

GNTM 3 Καράβας Ηρακλής

GNTM 3 Ηρακλής  tweets

GNTM 3 Ηρακλής φωτογράφιση

Και άμα σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για τον Ηρακλή συνέχισε να διαβάζεις!

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Όλες οι λεπτομέρειες για τον παίκτη του GNTM 3 που «ξετρέλανε» το Twitter

Ο Ηρακλής Τζουζίνοφ είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους παίκτες που μαγνήτισε τα βλέμματα στο GNTM 3 και «ξετρέλανε» όλους τους χρήστες του Twitter. Λίγες μέρες πριν μπει στο σπίτι, σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα.

Το όνομα Ηρακλής το επέλεξε ο ίδιος γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το modelling τα τελευταία 2 χρόνια. Το GNTM αποτελεί στοίχημα ζωής για τον Ηρακλή, να αποδείξει σε όσους δεν τον πίστευαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει. Τη δύναμη του την αντλεί από τη μητέρα του, που υπήρξε πάντοτε το στήριγμα του και τον μεγάλωσε κάνοντας προσωπικές θυσίες. Για τον Ηρακλή, το GNTM είναι η ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να πετύχει τον προσωπικό του άθλο.

Motto: “Μέσα σε όλα!”

Ας ρίξουμε μια ματιά και στο υπέροχο Instagram του!