Χαμός στο Twitter με το The Bachelor - «Ο Βασιλάκος δεν την παλεύει άλλο»

Επικές ατάκες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός στο Twitter με το The Bachelor - «Ο Βασιλάκος δεν την παλεύει άλλο»

Για ακόμα μία φορά, επικράτησε ο κακός χαμός στο Twitter με τις ατάκες που έγραψαν μερικοί για το νέο επεισόδιο του The Bachelor καθώς και για την επεισοδιακή αποχώρηση της Έλενας Μπάση. Οι περισσότεροι βέβαια παρατήρησαν πως μάλλον ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν την παλεύει πολύ με τις διαγωνιζόμενες.

Το σημερινό επεισόδιο είχε κυριολεκτικά απ' όλα! Καυγάδες, φιλιά μέχρι και οικειοθελή αποχώρηση παίκτριας, η οποία δεν άντεξε τον ανταγωνισμό και τα νεύρα που υπήρχαν στο σπίτι.

Το Twitter εννοείται πως έδωσε ρέστα!

The Bachelor: Τις άφησε "ξερές" ο Παναγιώτης Βασιλάκος με την απόφασή του

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος κατάφερε να αφήσει ξερές όλες τις παίκτριες με την απόφαση που πήρε για τη διαγωνιζόμενη που θα έπαιρνε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο μετά από ένα ομαδικό ραντεβού.

Την απόλυτη ανατροπή έκανε στο «The Bachelor» ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με τον ίδιο να αποφασίζει να δώσει ασυλία σε ένα αουτσάιντερ, από το ομαδικό ραντεβού, που προέκυψε.

Ο πρώτος Bachelor διάλεξε μέσα από ένα παιχνίδι μπάσκετ να φανεί το ποιες θα τον ακολουθούσαν στο «πιτζάμα πάρτι» του. Οι καβγάδες… με το καλημέρα δεν έλειψαν στη δοκιμασία και η κίτρινη ομάδα ήταν νικήτρια.

Αυτή, όμως, που έβαλε τρίποντο… στην καρδιά του, φαίνεται πως ήταν η Αναστασία. Η ίδια εντυπωσίασε στο πάρτι τον Παναγιώτη, που πρόσφερε στα κορίτσια burger και, στο τέλος, τη διάλεξε για να της δώσει το τριαντάφυλλο της ασυλίας, αν και νωρίτερα, μία κίνηση τον ξενέρωσε.

Η τεράστια γκάφα που έκανε το "The Bachelor" και δεν το κατάλαβε κανείς!

Το "The Bachelor" είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ριάλιτι που παίζονται αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Αυτό που ακούγεται όμως κυρίως για το παιχνίδι είναι το πόσο πολύ στημένο είναι, ειδικότερα άμα λάβουμε υπόψιν την υποτιθέμενη λιποθυμία της Αντζελίνας. Χθες όμως, ένα σκηνοθετικό λάθος ήταν το κερασάκι στην τούρτα!

Όχι ότι τα περισσότερα ριάλιτι που βλέπουμε δεν είναι στημένα, αλλά τουλάχιστον πολλά από αυτά δεν βγάζουν στον αέρα παρόμοιες γκάφες, όπως η χθεσινή του The Bachelor.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσκάλεσε 2 παίκτριες από το σπίτι για ένα διπλό ραντεβού, με σκοπό να δει ποια είναι η κοπέλα που έχει τη λιγότερη χημεία μαζί της. Έτσι, λοιπόν, πήγαν για ψάρεμα με δόλωμα ζωντανό σκουλήκι. Δες εδώ ποια αποχώρησε!

Μόνο που η παραγωγή έκανε 2 μικρά λάθη.

1) Τα ψάρια που έβγαλε ήταν εντελώς ψόφια

2) στο γεύμα που ακολούθησε έψησε άλλα ψάρια από αυτά που έβγαλε.

Τι ακολούθησε στο Twitter; Δεν φαντάζεστε!