Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

"Οργίασε" το Twitter με το Big Brother - «Από το Survivor είχα να χαρώ τόσο»

Έπος

Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, του Big Brother, το Twitter, "οργίασε" κανονικά και έριξε τις πιο επικές ατάκες. Μάλιστα κάποιοι θυμήθηκαν την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη και σχολίασαν πως είχαν να χαρούν τόσο από το Survivor.

Η Αφροδίτη ήταν αυτή που άφησε οριστικά το σπίτι, μετά από μία ψηφοφορία κανονικό θρίλερ. Η αλήθεια είναι πως η είδηση αυτή χαροποίησε ιδιαίτερο το κοινό και το Twitter πήρε κανονική φωτιά!

Big Brother: Σε τεντωμένο σχοινί η κόντρα Σοφίας - Άννας Μαρίας - Η εξομολόγηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Όπως όλα δείχνουν, η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τη Σοφία, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε τεντωμένο σχοινί στο σπίτι του Big Brother. Οι δύο κοπέλες βρέθηκαν σήμερα ενώπιων του Ανδρέα Μικρούτσικου και εξομολογήθηκαν τα πάντα για τη σχέση τους.

Ξεκατινιάσματος… συνέχεια υπήρξε για την Άννα Μαρία και τη Σοφία στο Big Brother, με τις δύο να μη σταματούν τον καβγά, που ολοκληρώθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο κι ένα μεγάλο κομμάτι της συνομιλίας τους με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προβάλλεται στο live.

Ο έμπειρος παρουσιαστής μίλησε με τα κορίτσια και θέλησε να μάθει ορισμένες πληροφορίες για την κόντρα τους, καθώς και για το πώς αυτή έφτασε μέχρι την κορύφωσή της χθες (15/10), με την Άννα Μαρία να είναι αρκετά πιο επιθετική, κάνοντας λόγο για «στρατιωτάκια της Σοφίας».

Η Σοφία φαίνεται πως… μαζεύτηκε, βλέποντας πως τελικά η Άννα Μαρία είχε δίκιο, σχετικά με τα λόγια, για την οποία την κατηγόρησε, χωρίς ωστόσο να αλλάξει γνώμη για τη συμπαίκτριά της. Οι δυο τους, πάντως, έφυγαν αρκετά πιο ήσυχες, σε σύγκριση με το πώς μπήκαν, με την κουβέντα με τον Μικρούτσικο μάλλον να βοηθά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Αυτή είναι η φωτογραφία που έκοψαν στο μοντάζ λόγω ακαταλληλότητας - Ξεπερνάει κάθε προηγούμενο

Big Brother: «Πάγωσαν» οι παίκτες - Η βαριά ποινή που επιβλήθηκε στο σπίτι

Share