MasteCherf 5: «Γλέντι» με την αποχώρηση του Πάνου - «Έπρεπε να πάρεις και το παρεάκι σου μαζί»

Κάποιοι στο Twitter ισχυρίζονται πως δεν ήταν οικειοθελής η αποχώρηση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasteCherf 5: «Γλέντι» με την αποχώρηση του Πάνου - «Έπρεπε να πάρεις και το παρεάκι σου μαζί»

Χαμός έγινε στο Twitter με την αποχώρηση του Πάνου από το MasterChef, με τον ίδιο να ανακοινώνει πως φεύγει οικειοθελώς, αλλά αρκετούς να υποψιάζονται πως η παραγωγή τον έδιωξε, λόγω της συμπεριφοράς του στους εργαζόμενους.

Το επεισόδιο της Δευτέρας (1/3) είχε τις δικές του εκπλήξεις, με τον Πάνο να καταφέρνει να… κλέψει τη δόξα από τον Αλέξανδρο, που κέρδισε το Mystery Box, καθώς προχώρησε σε αυτή την ανακοίνωση, που έβαλε «βόμβα» στο διαγωνισμό.

Το Twitter, πάντως, αμφισβήτησε το αν είναι δική του πρωτοβουλία η αποχώρηση, ενώ ζήτησε να πάρει μαζί του… και την υπόλοιπη κλίκα, ήτοι τον Ιωάννη και τον Διονύση.

Οι ατάκες του Twitter για τον Πάνο Ράπτη του MasterChef 5

MasterChef 5 Πάνος
MasterChef 5 Πάνος αποχώρηση
MasterChef 5 Πάνος Ράπτης κάμεραμαν
MasterChef 5 οικειοθελής αποχώρηση
MasterChef 5 Twitter
MasterChef 5 κλίκα

Masterchef 5: Οι διαγωνιζόμενοι «στόλισαν» τον Κωστή Αλεξάκη - «Έβγαζε κακία και χολή γιατί είναι σαν παιδάκι»

Ο Γιώργος Κρικοριάν και η κάμερα των Κου Κου βρέθηκαν στα backstage του MasterChef μετά την αποχώρηση του Κωστή Αλεξάκη, με τους συμπαίκτες του ωστόσο να τον «στολίζουν» κανονικότατα.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος, ο Παύλος, η Ηρώ και ο Αντώνης αναφέρθηκαν στην αποχώρηση του συμπαίκτη τους, τον οποίο φάνηκε να μην είχαν και σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Masterchef 5 οι διαγωνιζόμενοι «στόλισαν» τον Κωστή Αλεξάκη

Ο Πάνος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα μου λείψει ο Κωστής. Είδα και τον χαρακτήρα του που ήταν περίεργος, έλεγα πολλά χωρίς λόγο. Έβγαζε κακία και χολή γιατί είναι σαν παιδάκι, αν δεν του κάνεις το χατίρι, θα σε κατακρίνει».

Ενώ ο Παύλος πρόσθεσε: «Εγώ που έζησα λίγο με τον Κωστή, ήταν άνθρωπος που άλλαζε γνώμη αρκετά συχνά».

Από την μεριά της, η Ηρώ ανέφερε: «Είμαι η μόνη Κρητικιά μέσα στο παιχνίδι και με χαροποιεί αυτό. Ο Κωστής έλεγε ότι είμαστε πιο κοντά, αλλά αυτό δεν ήταν αλήθεια, ήταν ένα ψέμα. Ο Κωστής είχε έναν χαρακτήρα άλλο μπροστά, άλλο πίσω. Ήταν λίγο αλλοπρόσαλλος, αλλά όλα καλά. Το έκανε αυτό απλά για να φανεί».

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε και ο Αντώνης: «Είχα νεύρα μετά το συμβούλιο γιατί κάποιοι λένε ψέματα και δεν παραδέχονται τα λάθη τους. Ο Κωστής έλεγε ψέματα ότι μας έσωσε. Και τώρα που έχασε, έλεγε ότι έχασε κατά τύχη, με 25 πόντους διαφορά. Δεν τα μπορώ αυτά τα άτομα στην ομάδα και ευτυχώς που έφυγε ο Κωστής. Όταν είχαμε πρωτοέρθει στο σπίτι, ο Κωστής μας έλεγε να διώξουμε την Ηρώ γιατί από εκεί που κατάγεται δεν είναι καλά τα κορίτσια, αλλά τώρα τη θέλει τριάδα».