Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5: Το Twitter «δίκασε» Κωνσταντίνα και Μαρίνα - «Οι πιο μισητές»

«Έσταξαν» φαρμάκι!

MasterChef 5: Το Twitter «δίκασε» Κωνσταντίνα και Μαρίνα - «Οι πιο μισητές»
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, τόσο η Κωνσταντίνα όσο και η Μαρίνα βρέθηκαν στο επίκεντρο των εξελίξεων μιας και έκαναν τα δικά τους σχόλια για την ομαδική δοκιμασία, με αποτέλεσμα να τις δικάσει για τα καλά το Twitter.

H Κωνσταντίνα ήταν από τους παίκτες που μετακινήθηκαν στην κόκκινη ομάδα και έδειξε πως της άρεσε πολύ αυτή η αλλαγή μιας και όπως αποκάλυψε δεν πέρναγε καλά στους Μπλε, κάτι που βέβαια δεν είχε αποκαλύψει στους συμπαίκτες της.

Το γλυκό το οποίο έφτιαξε έδωσε τη νίκη στην ομάδα ενώ η στάση που είχε απέναντι στη Βίλλη που επίσης έφτιαχνε το γλυκό στους Μπλε σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τον Στέφανο και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Οι ατάκες του Twitter για την Κωνσταντίνα και τη Μαρίνα του MasterChef

MasterChef Twitter
Masterchef Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου
Masterchef Μαρίνα Ντεμολλάι

Ο Αλέξανδρος Ακριτίδης μιλά για την αποχώρηση του - «Είχα πέσει λίγο ψυχολογικά»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Αλέξανδρος Ακριτίδης ήταν καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από το MasterChef 5.

Ο επίδοξος σεφ αναφέρθηκε τόσο στην πεσμένη ψυχολογία του, αλλά και στα δάκρυα του Νίκου Σκορδάκη στο σπίτι.

Masterchef 5 Αλέξανδρος Ακριτίδης μιλά για την αποχώρηση του

Ο Αλέξανδρος είπε χαρακτηριστικά: «Σε τέτοιους διαγωνισμούς μπορεί να συμβεί κάτι, να μην έχεις την ψυχολογία… Είχα πέσει λίγο ψυχολογικά. Επειδή μου αρέσει αυτό που βγάζω να είναι σωστό, είχα στεναχωρηθεί με την προηγούμενη μέρα που κάναμε το τεστ δημιουργικότητας γιατί δεν ήταν αυτό που ήθελα να βγάλω στο πιάτο, μου είπαν και οι κριτές την κριτική τους κι εκεί λίγο έπεσα.

Και θεωρώ ότι αυτό με τράβηξε στη συνέχεια, με επηρέασε, αλλά όχι τόσο πολύ, γιατί στη δοκιμασία αποχώρησης μετά έτρεχα σαν τον… Βέγγο, δεν τα παράτησα.

Έχασα πολύ χρόνο στα μετρήματα και μετά έγινε ένα μαγειρικό ντόμινο. Στα τελευταία πέντε λεπτά ήξερα ότι μπορεί να μη βγει το πιάτο. Ήταν μια δοκιμασία μπαμ και κάτω, 45 λεπτά, δεν τρέχεις ούτε 44 ούτε 46 λεπτά, τρέχεις 45».

Αμέσως μετά αναφέρθηκε και στο κλάμα του Νίκου Σκορδάκη: «Ο Νίκος είναι πολύ καλός μάγειρας. Σαν άνθρωπος δένεται λίγο πιο δύσκολα από τους υπόλοιπους ανθρώπους γιατί έχει έναν χαρακτήρα δυναμικό. Παρ’ όλα αυτά είχαμε δεθεί πολύ τον τελευταίο καιρό, οπότε περίμενα ότι θα αντιδράσει έτσι και με συγκίνησε πάρα πολύ».

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος αποκάλυψε πως τον επόμενο Σεπτέμβριο πρόκειται να παντρευτεί με την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα, η οποία είναι ζαχαροπλάστης στο επάγγελμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5: Ατύχημα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Έσπασε το σκαμπό που καθόταν

MasterChef 5 - Μαργαρίτα: «Πανηγυρίζουν έτσι που βάλανε δύο μακαρόνια λιγότερα;»

Share