MasterChef 5: «Ο Τζαμάλ προσπαθεί να με σαμποτάρει για να μην πάρω το Μισελέν»

Το Twitter «τρελάθηκε» με τη νέα ομαδική δοκιμασία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: «Ο Τζαμάλ προσπαθεί να με σαμποτάρει για να μην πάρω το Μισελέν»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Παναγιώτης Τζαμαλής είχε την ευκαιρία να φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι αφού άλλαξε την δυναμική των ομάδων και μετέφερε παίκτης που του ήταν «ανεπιθύμητοι».

Ο Παναγιώτης έβγαλε στην επιφάνεια και κάποια προβλήματα που είχαν προκύψει με τον Στέφανο, τον οποίο «πέρασε» στους Κόκκινους.

Το Twitter φυσικά δεν άφησε τις τελευταίες εξελίξεις ασχολίαστες και όπως φάνηκε από τις ατάκες που γράφτηκαν, η στάση του Τζαμαλή δεν ικανοποίησε το κοινό.

Οι ατάκες του Twitter για τον Τζαμαλή και το MasterChef 5

MasterChef  Τζαμαλής
MasterChef 5 Ιωάννης
MasterChef Twitter
MasterChef ομαδική δοκιμασία

«Η Μαρίνα μου έλεγε “πάρε την ασυλία” και από πίσω έλεγε “την κότα”»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Αντώνης Μητρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην Φωλιά των Κου Κου, μετά την χθεσινή του αποχώρηση από το Masterchef.

Ο Αντώνης μίλησε τόσο για τον Ιωάννη και την Μαρίνα ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να δει νικητή του διαγωνισμού στον Τζιοβάνι.

Masterchef - Αντώνης Μητρόπουλος πρώτες δηλώσεις

Αρχικά δήλωσε πως: «Μαγείρεψα με τόσο άγχος που όντως δεν θυμόμουν ότι πέρασαν οι κριτές από τον πάγκο μου. Υπήρχε αρνητική ενέργεια προτού κατέβω, από τη Μαρίνα και την Κωνσταντίνα, είναι τα βλέμματα που νιώθεις να σε τρυπάνε. Έλεγαν κακά πράγματα, δεν το ήξερα, κι εγώ πίστευα ότι είμαστε οκ.

Με την Κωνσταντίνα είχαμε τα θέματά μας, αλλά είχα ξεκαθαρίσει τη θέση μου, δεν θέλω καμία επαφή. Η Μαρίνα μπροστά μου είχε καλή σχέση, δεν μου είχε πει ποτέ κάτι κακό και από πίσω μου έλεγε τα χειρότερα πράγματα. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά. Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά. Η Μαρίνα είναι ένας πολύ περίεργος χαρακτήρας. Μου έλεγε “πάρε την ασυλία” και από πίσω μου έλεγε “την κότα…”».

Ο Αντώνης Μητρόπουλος αμέσως μετά είπε: «Με τον Ιωάννη είχαμε πολύ καλή σχέση από το ξενοδοχείο, ήταν το πρώτο παιδί που γνώρισα και μίλησα. Τον αγαπώ πολύ, είναι πολύ καλός μάγειρας και μακάρι να έχει μεγαλύτερη συνέχεια από μένα στο διαγωνισμό γιατί το αξίζει. Μιλάει πολύ, λέει τα διάφορά του, αλλά είναι πολύ καλός μάγειρας και το έχει αποδείξει και μακάρι να το αποδείξει κι άλλες φορές στο διαγωνισμό. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με Ιωάννη – Μαρία και Διονύση – Ανούς, δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά των άλλων. Μακάρι νικητής να είναι ο Τζιοβάνι. Αν γίνουν επιστροφές, σίγουρα θα ήθελα να ξαναμπώ γιατί έφυγα νωρίς. Θα το προσπαθήσω, αν γίνουν επιστροφές, και θα δούμε».