Survivor 4: "Αυτή είναι η νέα Άννα Μαρία Βέλλη"

Υποκλίθηκε το Twitter στην ερμηνεία της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4:

Ένταση δημιουργήθηκε στο Survivor πριν από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την παίκτρια της μπλε ομάδας Ελένη Χαμπέρη, αν έκανε κάποια συζήτηση πριν από τη χθεσινή ψηφοφορία.

Η ίδια ανέφερε όλα όσα της είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχετικά με τον ποιον θα ψηφίσει στο συμβούλιο.

Ο Παύλος Γαλακτερός έσπευσε να την υπερασπιστεί και να πει σε Αλέξη και Τριαντάφυλλο, ότι είναι «ανθρωποφάγοι» και δε θέλει καν να τους βλέπει.

Το ξέσπασμα της Ελένης κατά του Αλέξη Παππά ήταν αυτό που θέλανε οι tweetεράδες και έδειξαν πως προτιμούν την Μαριαλένα μετά από αυτό!

Οι καλύτερες ατάκες στο Twitter

Survivor  twitter
Survivor  tweets
Survivor  tweets χαμπέρη
Survivor  twitter Ελένη

Survivor 4: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Ηλίας Μπόγδανος - Τον πήρε το αθενοφόρο

Κατάθεση ψυχής έδωσε ο Ηλίας Μπόγδανος στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να βλέπει το πόδι του να σκίζεται την ώρα, που έπαιζε, αλλά στο τέλος να παίρνει τον πόντο.

Πρόκειται, όπως γνωρίζουμε, για έναν εκ των κορυφαίων αγωνιστικά για την ομάδα του, αλλά η ατυχία του χτύπησε την πόρτα στην αναμέτρηση με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Ηλίας είδε το δεξί του πόδι να σκίζεται σε ένα εμπόδιο - θα του στοιχίσει την παραμονή του στο παιχνίδι;-, αλλά συνέχισε μέχρι τέλος και, μάλιστα, πήρε τον πόντο και πανηγύρισε έξαλλα. Στη συνέχεια, όμως, διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να κάνει ράμματα. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι... ξενέρωσε, με το αίτημά του να τρέξει ακόμη μια φορά να μην ικανοποιείται.