Masterchef 5: «Διονύση και Ιωάννη, σας γλεντάει τρελά η Μαρίνα»

Έξαλλο το Twitter με την επίθεση που της κάνουν

Masterchef 5: «Διονύση και Ιωάννη, σας γλεντάει τρελά η Μαρίνα»

Ο απόλυτος χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef, με τον Διονύση και τον Ιωάννη να έχουν πια κερδίσει δικαιωματικά το βραβείο των πιο αντιπαθητικών παικτών.

Μπορεί ο Ιωάννης να είχε αποχωρήσει, όμως στην εβδομάδα των επιστροφών ξανά μπήκε στο σπίτι και από τότε δεν χάνει ευκαιρία να κακολογήσει τους συμπαίκτες του.

Το ίδιο και ο Διονύσης, μια φιλία που μας επιβεβαιώνει πόσο ισχύει η φράση «δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι», μιας και οι δύο κονταροχτυπιούνται στο ποιος είναι πιο ανεπιθύμητος και αντιπαθητικός!

Οι δυο μάγειρες σχολιάζουν την Μαρίνα όσο καμία άλλη και μπορεί να είναι επίσης μια αρκετά προκλητική παίκτρια με βάση την συμπεριφορά της, όμως μπροστά στους δύο άντρες, φαίνεται διαμάντι!

Το Twitter πήρε για ακόμη μια φορά θέση στις κόντρες του Masterchef, με τους χρήστες να «στολίζουν» κανονικότατα τους δύο παίκτες.

Μερικά από τα πιο πετυχημένα tweets για Διονύση και Ιωάννη

Masterchef 5 twitter post 5

Masterchef 5 twitter post 4

Masterchef 5 twitter post 3

Masterchef 5 twitter post 2

Masterchef 5 twitter post 1

Τι θα δούμε απόψε, 28 Απριλίου, στο Masterchef 5

Μετά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef η μονομαχία των Ανούς, Τζιοβάνι και Ιωάννη για την παραμονή τους στο παιχνίδι είναι αναμενόμενη!

Το MasterChef έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο, στην τελική ευθεία θα έλεγε κανείς, και δεν φαίνεται πως υπάρχει περιθώριο για λάθη.

Οι κριτές θα είναι πολύ αυστηροί και θα κερδίσει ο καλύτερος! Το επόμενο επεισόδιο του MasterChef θα προβληθεί την Τετάρτη 5/5 κι αυτό γιατί το project πάει... διακοπές λόγω Πάσχα! Θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα σούπερ συγκλονιστικό επεισόδιο που ενδέχεται να χτυπήσει υψηλότερα νούμερα από αυτά που ήδη κάνει... Πόσο πια;

Άσχημα περιστατικά όπως καμένο και ωμό φαγητό θα... υπάρξουν πάντως! Το trailer δεν μας δίνει και πολλά στοιχεία οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε!