MasterChef 5: «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός»

Το Twitter έδωσε «ρέστα» με την ομαδική δοκιμασία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, την παράσταση έκλεψε χωρίς αμφιβολία η Μπλε ομάδα, την οποία διαμόρφωσε ο Αλέξανδρος Συνοδινός μετά από τα πλεονεκτήματα που του δόθηκαν. Το Twitter εννοείται πως δε θα μπορούσε να την αφήσει ασχολίαστη.

Οι ατάκες του Twitter για το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Διονύσης με την αποχώρηση της Ανούς

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Διονύσης έδειξε πόσο πολύ του έχει στοιχίσει ψυχολογική η αποχώρηση της Ανούς μετά τη χθεσινή απαιτητική δοκιμασία. Ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα τόνισε πως θα τη βρει με το που τελειώσει το παιχνίδι.

Οι παίκτες έπρεπε να αντιμετωπίσουν σήμερα μία αρκετά απαιτητική ομαδική δοκιμασία, η οποία μάλιστα έγινε ακόμα πιο δύσκολη με τα πλεονεκτήματα που είχε στα χέρια του ο Αλέξανδρος.

Ο Διονύσης, φανερά συγκινημένος που η Ανούς έλειπε από την κουζίνα, δε δίστασε να παραδεχθεί πως είναι η αποχώρηση που τον στενοχώρησε περισσότερο.

«Αποχώρησε η Ανούς. Ήταν αυτή η οποία έθετε τις ισορροπίες στο κεφάλι μου, γιατί, ξέρουμε, με τον εγκλεισμό είναι δύσκολα, τόσα πολλά άτομα, η διαχείριση. Σίγουρα είναι βαρύ. Είναι η πιο βαριά αποχώρηση που έχω βιώσει μέχρι τώρα. Η ζωή συνεχίζεται. Το παιχνίδι τελειώνει όπου να ‘ ναι. Δεν έχει μείνει πολύ. Να είναι σίγουρη πως θα την πετύχω έξω», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης.

MasterChef 5 Διονύσης Ανούς

«Ο Διονύσης όταν βγει με το καλό και βρεθούμε έξω...»

Η Ανούς μετά την αποχώρηση της από το MasterChef 5, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με τον Διονύση, η οποία ξεκίνησε μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Ο Διονύσης είναι πολύ γλυκός με μένα, πράγμα που δε φαίνεται στον κόσμο. Είναι ρομαντικός, γλυκός και τρυφερός μαζί μου. Αλλά δε χρειάζεται να είναι με όλους. Έχουν δίκιο οι τηλεθεατές που ρωτάνε αν είμαστε μαζί με τον Διονύση. Το έχω πει και εγώ, ότι η σχέση μας θα κριθεί έξω. Άρα όταν βγει με το καλό και βρεθούμε έξω, θα δούμε τι θέλουμε να κάνουμε. Αν ταιριάζουν αυτά που θέλουμε να κάνουμε..» είπε η Ανούς.

Να σημειώσουμε πως η Ανούς πριν ξεκινήσει η μονομαχία στις κουζίνες για την αποχώρηση, εξομολογήθηκε πως δεν θέλει να χωριστεί από τον Διονύση και για αυτό φόρεσε το γούρι της.

«Σήμερα το βρήκα πάνω στον καφέ μου το βραχιολάκι, το γούρι. Τι να κάνουμε δεν θέλουμε να αποχωριστούμε ο ένας τον άλλον. Βάζουμε κάθε δυνατό γούρι, έχω βάλει και το γούρι της γιαγιάς τι νομίζετε έτσι ήρθα», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.